Η Euroleague άνοιξε την πλατφόρμα ψηφοφορίας για τους κορυφαίους της σεζόν

Η Euroleague άνοιξε την πλατφόρμα ψηφοφορίας για τους κορυφαίους της σεζόν

Γιώργος Γαβριλάκης 13:46 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:52 - 22.04.2024

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας που αρχίζουν οι κόντρες των Playoffs η Euroleague ξεκίνησε και την διαδικασία ψηφοφορίας των φιλάθλων για τις καλύτερες πεντάδες της κανονικής διάρκειας 2023-24.

Κι ενώ η Euroleague έχει προσκαλέσει και έχει δημιουργήσει την εσωτερική πλατφόρμα «Create your Bracket», εκεί όπου οι απανταχού φίλαθλοι καλούνται να προβλέψουν την διαδρομή των ομάδων μέχρι το final four, πλέον υπάρχει η δυνατότητα ψηφοφορίας του κοινού και για τους πρωταγωνιστές της κανονικής διάρκειας της σεζόν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (22/4) λοιπόν, της πρώτης μέρας της εβδομάδας κατά τη διάρκεια της οποίας οι ομάδες που έχουν προκριθεί στα Playoffs θα δώσουν τα πρώτα τους ματς (ο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι και ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα), η Euroleague ξεκινά τη διαδικασία όπου οι ακόλουθοι και οι φανατικοί της διοργάνωσης μπορούν να επιλέξουν τους αγαπημένους τους.

Έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν την καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, αλλά και την δεύτερη καλύτερη, ενώ θα παραμείνει «ανοικτή» η ψηφοφορία μέχρι τις 9 Μαΐου, δηλαδή όταν θα έχουν ολοκληρωθεί τα Playoffs και θα ξέρουμε όλοι τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Final Four.

Ανησυχία για τον Ουόκαπ: Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στη μέση
EUROLEAGUE

13:16 - 22.04.2024

Ανησυχία για τον Ουόκαπ: Αποχώρησε από την προπόνηση του Ολυμπιακού με ενοχλήσεις στη μέση

Ο Τόμας Ουόκαπ κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (22/4) αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Όλα αυτά δύο μέρες πριν το Game 1 στην έδρα της Μπαρτσελόνα!

Οι αποφάσεις του... λαού, θα επηρεάσουν κατά 25% και τις ατομικές βραβεύσεις της διοργάνωσης, ενώ το υπόλοιπο 75% θα προέλθει από ψηφοφορία των προπονητών, των αρχηγών των ομάδων και των δημοσιογράφων που μετέχουν στη διαδικασία.

Όταν συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα, ο κορυφαίος της ψηφοφορίας θα ονομαστεί και MVP της EuroLeague 2023-24, οι πέντε πρώτοι θα πάρουν θέση στην πρώτη ομάδα της All-EuroLeague και οι επόμενοι πέντε θα αποτελούν τη δεύτερη ομάδα της All-EuroLeague.