Το επικό βίντεο της Μακάμπι με την ιστορική αναδρομή λίγο πριν την έναρξη της κόντρας με τον Παναθηναϊκό

Το επικό βίντεο της Μακάμπι με την ιστορική αναδρομή λίγο πριν την έναρξη της κόντρας με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 13:05 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 15.05.2024

Μία μέρα πριν το Game 1 της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό (23/4, 20:30), για τα Playoffs της Euroleague, η ομάδα του Τελ Αβίβ δημιούργησε και ακολούθως δημοσίευσε ένα τρομερό βίντεο με πρωταγωνιστές από το παρελθόν!

Μαζί έχουν κατακτήσει μία ντουζίνα τίτλους στην Euroleague. Έξι ο Παναθηναϊκός και άλλους τόσους η Μακάμπι. Πρόκειται δηλαδή, για δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν σε μεγάλα και λαμπερά κεφάλαια του θεσμού και η ομάδα του Τελ Αβίβ -με τον τρόπο της- έδειξε πως είναι έτοιμη για το νέο τόμο.

Αυτόν που θα... ανοίξει το βράδυ της Τρίτης (23/4, 20:30) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θα διεξαχθεί το πρώτο ματς της σειράς, ο νικητής της οποίας θα βρεθεί στο Final Four του Βερολίνου.

Οι Ισραηλινοί, μία μέρα πριν της πρώτης κόντρας, ανήρτησαν στα κοινωνικά του δίκτυα ένα βίντεο με ιστορικά χαρακτηριστικά από τις στιγμές που αυτοί και ο Παναθηναϊκός δημιούργησαν στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Στις μεγάλες επιτυχίες και στις τρομερές συναντήσεις τους από το παρελθόν.

Θυμήθηκαν τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες, ενώ τώρα είναι head coach της Φενέρμπαχτσε, όπως και ο Όντεντ Κάτας.

Κατακτητής o Παναθηναϊκoς και MVP o Σλούκας: Αυτές είναι οι δημοφιλείς επιλογές στην ψηφοφορία της Euroleague
EUROLEAGUE

10:31 - 22.04.2024

Κατακτητής o Παναθηναϊκoς και MVP o Σλούκας: Αυτές είναι οι δημοφιλείς επιλογές στην ψηφοφορία της Euroleague

Σε μία διαδικασία ψηφοφορίας που ολοκληρώνεται το απόγευμα της Τρίτης (23/4) οι περισσότεροι φαν της Euroleague ποντάρουν πως ο Παναθηναϊκό θα πάρει το τρόπαιο και ο Κώστας Σλούκας θα είναι ο MVP του Final Four.

Εστίασαν στον Άντονι Πάρκερ που με την φανέλα της Μακάμπι έγραψε ιστορία. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν... εκεί, όπως και ο Ντομινίκ Ουίλκινς, ο Μάικ Μπατίστ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και από την άλλη ο Νίκολα Βούιτσιτς και ο Ναντάβ Χένεφελντ.

Σε ένα κόνσεπτ που δύο παλιοί φίλαθλοι σκάλιζαν τη μνήμη τους. Ο ένας «πράσινος» και ο άλλος «κίτρινος»...