Overseas: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της EuroLeague - Ο ΜακΚίσικ αφηγείται σκληρές ιστορίες και ο Χάινς συστήνεται στους συμπατριώτες του
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Overseas: Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ της EuroLeague - Ο ΜακΚίσικ αφηγείται σκληρές ιστορίες και ο Χάινς συστήνεται στους συμπατριώτες του

Sportal newsroom 14:43 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 27.12.2023

Τέσσερα επεισόδια και δεκάδες ιστορίες. Το «Overseas» κάνει πρεμιέρα στην EuroLeague TV και πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ με τις περιπέτειες των αθλητών στα ευρωπαϊκά γήπεδα! Ο Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού και οι οικογενειακές του δύσκολες στιγμές, ο Κάιλ Χάινς της Μιλάνο και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας της Μονακό βρίσκονται σε... πρώτο πλάνο!

Κάποιοι ήρθαν στην Ευρώπη από την Αμερική. Και βρήκαν εδώ τον τόπο της δικής τους Επαγγελίας. Άλλοι έγιναν... εσωτερικοί μετανάστες και επειδή οι ιστορίες που αφορούν τα αστέρια της EuroLeague και τις περιπέτειές τους είναι πολλές και εντυπωσιακές, δημιουργήθηκε το «Overseas»

Πρόκειται για μία σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων που δημιούργησε η EuroLeague Basketball και μάλιστα ήδη το πρώτο επεισόδιο κάνει πρεμιέρα, μέσα από την EuroLeague TV. Οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αφήγηση μέσα από το προσωπικό «βλέμμα» τριών πρωταγωνιστών: Του Σακίλ ΜακΚίσικ του Ολυμπιακού, του πρώην... Πειραιώτη και νυν παίκτη της Μιλάνο, Κάιλ Χάινς, αλλά και του Ντονάντας Μοτιεγιούνας της Μονακό

Και τα τέσσερα επεισόδια της σειράς «Overseas», από τις 27 Δεκεμβρίου, είναι διαθέσιμα στην online πλατφόρμα και όσοι δεν είναι ήδη συνδρομητές, μπορούν να γίνουν τώρα. Οι επιλογές τους είναι τρεις και αφορούν την συνδρομή για όλο το χρόνο (και για όλα τα παιχνίδια, συν το extra υλικό που προκύπτει) έναντι 89,99 €, μηνιαία (14,99 €), αλλά και ημερήσια (6,99 €). 

O Κάιλ Χάινς κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πως «πολλοί άνθρωποι εδώ με αποκαλούν τον Βασιλιά της EuroLeague, επειδή έχω κατακτήσει τέσσερις φορές το τρόπαιο». Μόνο που παραδέχθηκε πως «πίσω στην πατρίδα μου κανείς δεν γνωρίζει τις διακρίσεις. Απλώς ξέρουν ότι παίζω μπάσκετ». Οπότε για τον 38χρονο Αμερικανό σέντερ το «Overseas» είναι και μία ευκαιρία για να γνωρίσουν οι Αμερικάνοι τι ακριβώς κάνει στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια. 

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εθελοντισμού του Final Four της EuroLeague
EUROLEAGUE

13:56 - 27.12.2023

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα εθελοντισμού του Final Four της EuroLeague

H πλατφόρμα της EuroLeague για την συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας που θα λάβουν μέρος στο Final Four του Βερολίνου ξεκίνησε και μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου θα παραμείνει ανοικτή για τους ενδιαφερόμενους.

Για τον ΜακΚίσικ η ιστορία είναι πολύ πιο σύνθετη και φορτισμένη. «Όταν η μητέρα μου διεγνώσθη με καρκίνο στο στήθος δεν ήμουν εκεί», θυμήθηκε συγκινημένος. «Όταν αρρώστησε η αδελφή μου και πάλι ήμουν μακριά», πρόσθεσε για να δώσει τη σκληρή διάσταση ενός επαγγελματία αθλητή, ειδικά ενός Αμερικάνου που αγωνίζεται στην Ευρώπη.