Νάναλι: «Ελπίζω να συγχωρεθούν όλα»

Ο Τζέιμς Νάναλι

i

Twitter / PartizanBC

Νάναλι: «Ελπίζω να συγχωρεθούν όλα»

Νίκος Καλαμπάκας 17:27 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 28.04.2023

Ο Τζέιμς Νάναλι θέλησε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά τη δική του και των συμπαικτών του στον δεύτερο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν που ξεκίνησε ως μπασκετικός και κατέληξε σε... UFC.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παρτίζαν επιδόθηκαν σε επίδειξη γνώσεων πολεμικών τεχνών στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα playoffs της Euroleague και πλέον οι παίκτες των δύο ομάδων εμφανίζονται μετανιωμένοι.

Κέβιν Πάντερ: «Δεν ξεκίνησα τίποτα... Σκάστε!»
EUROLEAGUE

10:02 - 28.04.2023

Κέβιν Πάντερ: «Δεν ξεκίνησα τίποτα... Σκάστε!»

Ο Αμερικανός σταρ της Παρτίζαν, Κέβιν Παντερ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρώτη νίκη της ομάδας του στη Μαδρίτη, ενώ... είχε μεγάλο ρόλο και στα επεισόδια του δεύτερου αγώνα. Ο ίδιος πάντως, στις κατηγορίες απαντά πως δεν φταίει αυτός.

Πρώτο θέμα σε ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη έγινε ο δεύτερος αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Παρτίζαν, ο οποίος ξεκίνησε με μπάσκετ και ολοκληρώθηκε με πυγμαχία και πάλη.

Ένα σκληρό φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ άναψε τη... φωτιά και στη συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν μαλλιά - κουβάρια και το παρκέ του γηπέδου της Ρεάλ μετατράπηκε σε ρινγκ.

Μια μέρα μετά οι παίκτες των δύο ομάδων εμφανίζονται μετανιωμένοι για όσα συνέβησαν. Και πως να μην το κάνουν άλλωστε αφού κάποιοι από αυτούς κινδυνεύουν με βαριές τιμωρίες, που μπορεί να τους στερήσουν το δικαίωμα μέχρι και να αγωνιστούν στο Final 4 του Κάουνας, εφόσον η ομάδα τους προκριθεί.

Ένας από αυτούς είναι ο Τζέιμς Νάναλι. Ο παίκτης της Παρτίζαν είναι ανάμεσα σε αυτούς, αφού ενεπλάκη στα επεισόδια και οι διαιτητές τον έχουν ανάμεσα στους παίκτες που είχαν ενεργό ρόλο σε όσα διαδραματίστηκαν.

Ο ίδιος πάντως ελπίζει ότι όλα αυτά θα... συγχωρεθούν και οι τιμωρίες των παικτών δεν θα είναι εξοντωτικές:

Όσον αφορά τα χθεσινά επεισόδια, δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε να παρουσιάσουμε εμείς ως παίκτες, ούτε ο σύλλογος που εκπροσωπούμε. Όλοι κάνουμε λάθη όταν τα συναισθήματα είναι έντονα, όμως ελπίζουμε να συγχωρεθούν όλα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και απλά να συνεχίσουμε παίζοντας μπάσκετ», ανέφερε σε tweet του.