Η απάντηση του Πάντερ στον Γιουλ: «Η ένταση είναι στα ύψη, το καταλαβαίνω»

Κέβιν Πάντερ - Σέρχιο Γιουλ

i

©BeFunky

Η απάντηση του Πάντερ στον Γιουλ: «Η ένταση είναι στα ύψη, το καταλαβαίνω»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:33 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:45 - 28.04.2023

Ο γκαρντ της Παρτίζαν, Κέβιν Πάντερ αποδέχθηκε τη συγνώμη του Σέρχιο Γιουλ, όπως έκανε γνωστό ο Αμερικάνος μέσω των social media.

Μετά από τη δημόσια συγνώμη του γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ ήταν η σειρά του Κέβιν Πάντερ μέσω από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwiiter, μετά από τον καβγά που είχαν οι δύο παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι της ισπανικής ομάδας με την Παρτίζαν (27/4).  

Ποιος είναι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε που τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ και κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό (vids)
EUROLEAGUE

13:47 - 28.04.2023

Ποιος είναι ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε που τραυμάτισε σοβαρά τον Έξουμ και κινδυνεύει με ισόβιο αποκλεισμό (vids)

Στην Κίνα τιμωρήθηκε με πρόστιμο γιατί δεν σεβάστηκε τη... σημαία, πέρσι έκανε bulling σε διαιτητή και στο ξεκίνημα της σεζόν μία άσεμνη χειρονομία πέρασε απαρατήρητη. Τώρα ο 27χρονος Γκερσόν Γιαμπουσέλε ξεπέρασε κάθε όριο και κινδυνεύει με την πιο αυστηρή τιμωρία στην ιστορία της Euroleague.

«Καταλαβαίνω την ένταση που είναι σε υψηλά επίπεδα. Ας συνεχίσουμε να κρατάμε την ένταση αυτή σε μπασκετικά πλαίσια, όπως έχουμε κάνει σε όλη αυτή τη σειρά και σε όσες άλλες φορές έχουμε τεθεί αντιμέτωποι», ανέφερε το tweet του Αμερικανού παίκτη της Παρτίζαν. 

Να θυμίσουμε πως μέσα στην μέρα αναμένονται οι σχετικές αποφάσεις του αθλητικού δικαστή της Euroleague για τις ποινές που θα επιβληθούν στους παίκτες που συμμετείχαν στις συμπλοκές, και να δούμε κάτα πόσο αυτό θα μπορέσει να επηρεάσει το Game 3.

Για την ιστορία η Παρτιζάν επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία με 95-80 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, για τα playoffs της Euroleague, με φόντο την πρόκριση στο Final 4 της EuroLeague που φέτος θα διεξαχθεί στο Κάουνας.