Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στη Λιθουανία θα γίνει ο αγώνας με απόφαση της Euroleague

Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στη Λιθουανία θα γίνει ο αγώνας με απόφαση της Euroleague

Παναγιώτης Κατσαφάδος 16:55 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 28.12.2023

Η Euroleague ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Μακάμπι θα γίνει στη Λιθουανία και όχι στη Τουρκία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Με επίσημη ενημέρωσή της, η Euroleague έκανε γνωστή την απόφασή της, η οποία αφορά την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έδρα της Φενέρμπαχτσε για τη 19η αγωνιστική.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στις 4 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη και δεν θα διεξαχθεί τελικά στην Τουρκία αλλά στη Λιθουανία και τη Καλναπίλιο Αρίνα στην πόλη της Πανεβέζις (έδρα της Λιετκαμπέλις).

Πιθανή αποδέσμευση του Μιχάιλιουκ από τους Σέλτικς - Οι λεπτομέρειες, οι ημερομηνίες, το μέλλον
NBA

20:10 - 27.12.2023

Πιθανή αποδέσμευση του Μιχάιλιουκ από τους Σέλτικς - Οι λεπτομέρειες, οι ημερομηνίες, το μέλλον

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου οι Μπόστον Σέλτικς έχουν δύο επιλογές: α) Να κάνουν εγγυημένο το συμβόλαιο του Σβι Μιχάιλιουκ ή β) να τον αποδεσμεύσουν γλυτώνοντας ένα εκατομμύριο δολάρια. Και επειδή σκέφτονται να πράξουν το δεύτερο, εμφανίζεται εκ νέου το ενδεχόμενο ο Ουκρανός να μπει στο στόχαστρο της ευρωπαϊκής αγοράς. Το ερώτημα είναι το εξής: Ο Παναθηναϊκός παραμένει στο... παιχνίδι;

Όπως αναφέρει μέσα η ανακοίνωση, η απόφαση πάρθηκε μετά από συστάσεις τόσο της τούρκικης όσο και της ισραηλινής κυβέρνησης. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αγωνίζεται πλέον στο Βελιγράδι.

Η ανακοίνωση της Euroleague:

«Ο αγώνας της Regular Season της Turkish Airlines EuroLeague για την 19η αγωνιστική μεταξύ της Fenerbahce Beko Istanbul και της Maccabi Playtika Tel Aviv, που είναι προγραμματισμένος για τις 4 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί στο Kalnapilio Arena στο Panevezys της Λιθουανίας, αντί για την Κωνσταντινούπολη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Αυτή η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις της κυβέρνησης της Τουρκίας και του Ισραήλ».

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!