Χάος στα αποδυτήρια της Φενέρ - Μπουγέλα και... ξύλο στον Σεστίνα με πρωταγωνιστή τον Παπαγιάννη (vid)

Χάος στα αποδυτήρια της Φενέρ - Μπουγέλα και... ξύλο στον Σεστίνα με πρωταγωνιστή τον Παπαγιάννη (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:41 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 10.01.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και οι συμπαίκτες του στην Φενέρμπαχτσε, μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν, έκαναν... «ντου» στον Νέιτ Σεστίνα, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του στην EuroLeague.

Στη μεγάλη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Παρτίζαν, μοιραία στο επίκεντρο βρέθηκε ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οχι μόνο γιατί ήταν η έκτη του νίκη με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης στα έξι ματς που έχει κάτσει στον πάγκο της, αλλά γιατί εκτός τον άλλων επιβλήθηκε του... δασκάλου, Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Πάντως, στα αποδυτήρια τους Sinan Erdem Dome, εν μέσω πανηγυρισμών οι παίκτες της ομάδας ασχολήθηκαν μόνο με τον Νέιτ Σεστίνα. Ο 27χρονος Αμερικανός φόργουορντ και rookie την EuroLeague έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στη διοργάνωση. Είχε 14 πόντους με 4/5 τρίποντα και έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία. Και όταν αυτή ολοκληρώθηκε τότε ένοιωσε τις συνέπειες. 

Ο λόγος που ο Ναν κοιτούσε με... δολοφονικό βλέμμα τον διαιτητή στο τέλος του ημιχρόνου (vid)
EUROLEAGUE

11:42 - 10.01.2024

Ο λόγος που ο Ναν κοιτούσε με... δολοφονικό βλέμμα τον διαιτητή στο τέλος του ημιχρόνου (vid)

Ο Κέντρικ Ναν στο τέλος της δεύτερης περιόδου στο ματς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Αναντολού Εφές αφού πέτυχε ένα πολύ δύσκολο καλάθι κοίταξε με... δολοφονικό βλέμμα έναν από τους διαιτητές της αναμέτρησης ζητώντας και το φάουλ. Η αντίδραση αυτή του Αμερικανού γκαρντ έγινε viral.

Μπουκάλια με νερό άδειασαν το κεφάλι του μέσα στα αποδυτήρια, ο Γιώργος Παπαγιάννης τον έκανε μούσκεμα, ενώ και οι υπόλοιποι συμμετείχαν. Κάποιοι αφού άδειασαν τα μπουκάλια, τους τα πέταξαν στο κεφάλι, ενώ μαζί με τις αγκαλιές δέχθηκε και μερικές... αγκωνιές χαράς. 

Ο Νέιτ Σέστινα, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τουρκ Τέλεκομ με την οποία έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις και φέτος έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια στο επίπεδο της EuroLeague. Έχει λιγότερα από 10 λεπτά χρόνο συμμετοχής ανά αγώνα (9'41'') και 2,4 πόντους και 1,6 ριμπάουντ

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!