Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο που... ξεσήκωσε τον Γιάννη - Η ανάρτηση του αδελφού του και σούπερ σταρ του NBA (vid)

Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο που... ξεσήκωσε τον Γιάννη - Η ανάρτηση του αδελφού του και σούπερ σταρ του NBA (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:19 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 10.01.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το που είδε την τάπα του αδελφού του Κώστας στο ματς του Παναθηναϊκού με την EuroLeague του αφιέρωσε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Αφού πρώτα ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήρε τα εύσημα από τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του στον Παναθηναϊκό, για τις επιδόσεις του στη νίκη επί της Αναντολού Εφές, ήρθε και μία αποθεωτική ανάρτηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.  

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε ως story στον προσωπικό του λογαριασμό τη φάση που ο σέντερ του Παναθηναϊκού και αδελφός του... σβήνει τα φώτα στον Τίμπορ Πλάις. Το τρομερό του μπλοκ δεν πέρασε από κανέναν απαρατήρητο, πόσο μάλλον από τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ.  

«Come over hereeee» έγραψε ο Greek Freak ως λεζάντα στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κώστα Αντετοκούνμπο και δεν ήταν πρόσκληση για τους Μιλγουόκι Μπακς -που παρεμπιπτόντως ψάχνουν ενίσχυση μέσω ανταλλαγών για να βελτιώσουν την άμυνά τους. Ήταν η ατάκα από το αγαπημένο τους video game, το Mortal Kompat

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνολικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό και πέραν από την τάπα που «λάμπει» στην video-ανάρτηση είχε συνολικά 6 πόντους (3/3 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα. 

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!