Η τρυφερή ανάρτηση του Σλούκα για τα γενέθλια της συζύγου του: «Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου»

Η τρυφερή ανάρτηση του Σλούκα για τα γενέθλια της συζύγου του: «Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:53 - 10.01.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 11.01.2024

O αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας ευχήθηκε στη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού για τα γενέθλια της μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Ο Κώστας Σλούκας κατάφερε να γράψει ακόμα μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του στην EuroLeague το βράδυ της Τρίτης (9/1). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές με την 8η ασίστ που μοίρασε, έφτασε τις 1.608 ασίστ, προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη και βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας.

Λίγες ώρες μετά το ιστορικό του επίτευγμα, το οποίο συνδυάστηκε με τη νίκη των «πράσινων» κόντρα στην ομάδα του Ερντέμ Τσαν, ο Κώστας Σλούκας έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχήθηκε στη σύζυγό του, Μαρία Δαρσινού για τα γενέθλιά της. 

«10 Ιανουαρίου. Ιδιαίτερη μέρα για μένα. Σαν σήμερα γεννήθηκε το πεπρωμένο μου. Η γυναίκα που θα με στιγμάτιζε. Η γυναίκα που βρισκόταν απο πάντα βαθιά στα όνειρά μου. Η καλύτερη μαμά για τα παιδία μου αλλα και η καλύτερη σύντροφος που θα μπορούσε η μοίρα να επιφυλάσσει για μένα. Με 2 λέξεις το άλλο μισό μου, τόσο απλά. Χρόνια σου πολλά», έγραφε ο Σλούκας. 

Παναθηναϊκός - Εφές 83-76: Ο Γκριγκόνις έβαλε τη σπίθα, ο Γκραντ την υπογραφή - Euroleague Show