Με Ουίλμπεκιν η Φενέρ στο Game 4 με τον Ολυμπιακό

Σκότι Ουίλμπεκιν

i

Euroleague

Με Ουίλμπεκιν η Φενέρ στο Game 4 με τον Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:54 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 05.05.2023

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν είναι στην 12άδα του Game 4, με την Φενέρμπαχτσε να έχει ακόμα ένα όπλο ενόψει της μάχης της με τον Ολυμπιακό.

Ακόμα έναν πονοκέφαλο θα έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, με την Φενέρμπαχτσε να έχει στην διάθεσή της τον Σκότι Ουίλμπεκιν. 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο παίκτης έχει μπει εδώ και μέρες στο πρόγραμμα των προπονήσεων, με τον Δημήτρη Ιτούδη, έχοντας μπροστά του έναν μεγάλο τελικό για το Game 3, να βάζει στη 12άδα τον Αμερικανό σταρ. 

Ο Ουίλμπεκιν ήταν εκτός εδώ και περίπου ένα μήνα, παρότι η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για 2 εβδομάδες, με τον Αμερικανό να έχει λείψει πολύ από το παιχνίδι της ομάδας του, η οποία αναγκάστηκε να μετατρέψει τον Μάρκο Γκούντουριτς σε «άσσο», ώστε να καλύψει το κενό του. 

Αναλυτικά η 12άδα: 

Μότλεϊ, Μπιρσέν, Ουίμπεκιν, Μαχμούτογλου, Χέιζ Ντέιβις, Πιέρ, Τζεκίρι, Γκούντουριτς, Ντόρσεϊ, Καλάθης, Αντετοκούνμπο

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός και στο Game 4

Από την άλλη, για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Ολυμπιακός έχει κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει άπαντες να βγάζουν το πρόγραμμα και να είναι στην διάθεσή του. 

Έτσι, οι Πειραιώτες, με άπαντες ετοιμοπόλεμους, θέλουν με τη σειρά τους να τελειώσουν από τώρα τη σειρά και να κάνουν το 3-1, ώστε να γυρίσουν με χαμόγελο τα ξημερώματα στην Ελλάδα. 

Αναλυτικά η 12άδα του Ολυμπιακού: 

Ουόκαπ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Φαλ, Σλούκας, Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Μπόλομποϊ, Πίτερς, Μπλακ, ΜακΚίσικ.