«Ξεχνάει» την Ιορδανία και εστιάζει στην Team USA η Εθνική (gallery)

«Ξεχνάει» την Ιορδανία και εστιάζει στην Team USA η Εθνική (gallery)

Χρήστος Τσάλτας 14:58 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 27.08.2023

Η Εθνική ομάδα αφήνει στην άκρη τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Ιορδανία και η προσήλωσή της βρίσκεται πλέον στην απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στην Team USA.

Αποστολή στη Μανίλα

Και τώρα... Team USA για την Εθνική ομάδα. Η «γαλανόλευκη» μετά τη νίκη της πρεμιέρας, που αφαίρεσαι βάρος από τις πλάτες όλων, καθώς ήταν ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη συνέχεια, πλέον ετοιμάζεται για την πολύ απαιτητική αναμέτρηση με την ομάδα του Στιβ Κερ.

Το 92-71 της πρεμιέρας, κόντρα στους Ιορδανούς, έδωσε τόνωσε την ψυχολογία όλων στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο, που θέλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για ακόμα μια μάχη. Διότι σε περίπτωση ήττας τότε το κλίμα θα «βάρυνε» πολύ και η συνέχεια θα ήταν πραγματικός... γολγοθάς για όλους.

Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει στη διάθεσή του 11 ετοιμοπόλεμους παίκτες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η απουσία του Ντίνου Μήτογλου «πονάει» της Εθνική όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και κόντρα στα προβλήματα που έχουν στον δρόμο τους.

Το Sportal βρέθηκε στην προπόνηση της Εθνικής και σας μεταφέρει στιγμές από την διάρκεια της διαδικασίας. Το κλίμα εντός των τειχών ήταν πολύ καλό, με τους παίκτες της «γαλανόλευκης» να μένει ενωμένη και να δείχνει πως είναι οικογένεια στα δύσκολα.

Tags: