O «τελευταίος χορός» της Εθνικής και το κλίμα εντός των τειχών (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:02 - 02.09.2023

H Εθνική ομάδα ολοκληρώνει την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με έναν αγώνα κόντρα στο Μαυροβούνιο και ο Χρήστος Τσάλτας μεταφέρει από τη Μανίλα όλα τα τελευταία νέα της «γαλανόλευκης» και καταγράφει το κλίμα στα ενδότερα της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Αποστολή στη Μανίλα

Τις επόμενες ώρες η Εθνική ρίχνει... αυλαία στην παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA. Η «γαλανόλευκη» μετά την ήττα από την Λιθουανία, την Παρασκευή, έχει ένα ακόμα παιχνίδι στο οποίο απλά θα παιχτεί η θέση της στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης και τίποτα περισσότερο.

Η Εθνική με αυτό το παιχνίδι ολοκληρώνει ένα ταραχώδες καλοκαίρι, με πολλές απουσίες, πολλές ατυχίες και πολλά απρόοπτα, ακόμα και 24 ώρες πριν από το τζάμπολ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του να θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο το τουρνουά.

Το κλίμα στην τελευταία προπόνηση της «γαλανόλευκης» ήταν εξαιρετικό, με τους παίκτες του Ιτούδη να είναι... ενωμένοι σαν γροθιά ακόμα και σε αυτή τη συνθήκη. Άπαντες άλλωστε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα τουρνουά που εξ αρχής οι προσδοκίες δεν ήταν υψηλές για την Εθνική.

Πλέον απομένει ένας αγώνας και σκοπός είναι άπαντες να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Το Sportal βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής στην Μανίλα, στη Ninoy Aquino Arena και σας μεταφέρει το κλίμα από τα ενδότερα της ομάδας λίγο πριν από την τελευταία παράσταση στις Φιλιππίνες.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

Tags: