Οι διαιτητές των ημιτελικών του Final 8 Kυπέλλου Ελλάδας
i

Ολυμπιακός - Άρης/ ©Intime

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Final 8 Kυπέλλου Ελλάδας

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:30 - 18.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:38 - 18.02.2023

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα διευθύνουν τους ημιτελικούς του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Περιστέρι).

Αντίστροφα μετράμε για το τζάμπολ των ημιτελικών του Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης. Το πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό στην ΑΕΚ και το Περιστέρι (15:45) και το απόγευμα (19:15) θα διεξαχθεί το ντέρμπι «αιωνίων» (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός). 

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό θα διευθύνουν οι Κορομηλάς, Πουρσανίδης και Θεονάς. Στο ματς της «Ένωσης» με τους «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Κάρδαρης, όπως έκανε γνωστό η ΕΟΚ το πρωί του Σαββάτου (18/2). 

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναλύει στο Sportal τους δύο ημιτελικούς του Final 8
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

11:26 - 18.02.2023

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αναλύει στο Sportal τους δύο ημιτελικούς του Final 8

Η μέρα της κρίσης για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην τελική φάση του Κυπέλλου έφθασε! Το ίδιο και για την ΑΕΚ με το Περιστέρι. Ο προπονητής του Προμηθέα, Γιάννης Χριστόπουλος μας... ξεναγεί στο αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι των ημιτελικών.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου το παιχνίδι, ούτε στην προετοιμασία ούτε στη διάρκειά του. Ο Άρης μάς ανάγκασε, είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ στην μπάλα, αλλάζει την άμυνά του και έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η προσέγγισή μας δεν ήταν ότι πάμε για τρία ματς, έπρεπε να είμαστε προσηλωμένοι στο ένα ματς και οι παίκτες μου ήταν απόλυτα συνεπείς, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, είχαμε πολλές ασίστ και δεχτήκαμε μόλις τρεις αιφνιδιασμούς. Δεχόμενοι μόλις 51 πόντους ήταν δύσκολο να χάσουμε», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρατζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη στη Συνέντευξη Τύπου. 

«Στο τελευταίο δεκάλεπτο ήμασταν κακοί στην άμυνα, όμως στο τέλος ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, όπως και έγινε. Έχουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μόνο αυτό βλέπουμε», ήταν τα λόγια του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου. 

Tags: