Ο Κέβιν Ντουράντ διατηρεί το… σερί του με τους Σανς, που νίκησαν και τους Νάγκετς

Κέβιν Ντουράντ

i

Photo by Jacob Kupferman/Getty Images

Ο Κέβιν Ντουράντ διατηρεί το… σερί του με τους Σανς, που νίκησαν και τους Νάγκετς

Γιώργος Γαβριλάκης 07:25 - 07.04.2023 / Ανανεώθηκε: 07:28 - 07.04.2023

Την έβδομη νίκη τους σε επτά ματς παρέα με τον Ντουράντ πανηγύρισαν οι Φοίνιξ Σανς, που νίκησαν (119-115) την καλύτερη ομάδα της Δύσης. Βέβαια, οι Ντένβερ Νάγκετς αγωνίστηκαν χωρίς τους Νίκολα Γιόκιτς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ και Άαρον Γκόρντον.

Από τη μέρα που ο Κέβιν Ντουράντ πήγε στους Σανς -με ανταλλαγή από τους Νετς- δεν έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια. Αλλωστε ήταν τραυματίας όταν αποκτήθηκε, ενώ και κατά τη διάρκεια της πορείας του στο Φοίνιξ τραυματήστικε (μόνος του στην προθέρμανση) και έχασε κάποια ματς. Έχει φορέσει όμως, τη φανέλα σε επτά αγώνες και σε αυτούς τους επτά οι Ήλιοι τους έχουν νικήσει όλους. 

Τελευταία τους επιτυχία αυτή απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς με 119-115. Είχαν αρκετές δυσκολίες, παρά το γεγονός ότι οι Σβόλοι ταξίδεψαν από το Κολοράντο στην Αριζόνα χωρίς πέντε βασικούς παίκτες

Οι Θάντερ στη Γιούτα έδειξαν σιγουριά και θέληση (vid)
NBA

06:42 - 07.04.2023

Οι Θάντερ στη Γιούτα έδειξαν σιγουριά και θέληση (vid)

Λίγα μέτρα ακόμα απομένουν για τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ για να κρατήσουν την δέκατη θέση της Δύσης που οδηγεί στα play in και η νίκη τους στη Γιούτα επί των Τζαζ (114-98) έδειξε πόσο πολύ το θέλουν και… στρίμωξε τους Μάβερικς.

Προεξέχουσα απουσία ήταν φυσικά αυτή του Νίκολα Γιόκιτς, αλλά ούτε οι Τζαμάλ Μάρεϊ, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, Άαρον Γκόρντον και Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ πάτησαν στο παρκέ. 

Από την άλλη ο Κέβιν Ντουράντ σημαίωσε 29 πόντους με 6/10 τρίποντα, ενώ ο Κρις Πολ είχε 25 με 7/12 τρίποντα. Οι δυο τους οδήγησαν τους Σανς στην 45 νίκη τους συνολικά και από την τέταρτη θέση της Δύσης περιμένουν να δουν ποιος θα τερματήσει πέμπτος για να τον συναντήσουν στον πρώτο γύρο των play offs. Οι Κλίπερς κατοικούν αυτή τη στιγμή στο Νο 5, αλλά Ουόριορς, Λέικερς και Πέλικανς έχουν τη δυνατότητα να αναρριχηθούν μέχρι εκεί.