«Τέλος ο Μαντάρ από τη Φενέρ, ο εκλεκτός του Σάρας για τη θέση του γκαρντ»

Γιαμ Μαντάρ

i

2023 EuroLeague Basketball

«Τέλος ο Μαντάρ από τη Φενέρ, ο εκλεκτός του Σάρας για τη θέση του γκαρντ»

Νίκος Καλαμπάκας 19:42 - 27.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 27.03.2024

Ο Γιαν Μαντάρ δεν περνάει καλά στη Φενέρ και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ προκειμένου να επιστρέψει στη χώρα του.

Μακρία από τη Φενέρμπαχτσε είναι το μέλλον του Γιαν Μαντάρ, αφού ο παίκτης από το Ισραήλ φέρεται δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Γιοκουμπάιτις είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του.

Ο γκαρντ της Φενέρ από την ημέρα που ανέλαβε ο Σάρας την ομάδα βλέπει συνεχώς τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται και πλέον ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά την αποχώρησή του από τους Τούρκους.

Δημοσιεύματα στη Σερβία μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη η Χάποελ Ιερουσαλήμ τον έχει βάλει στο... μάτι και κινείται για την απόκτησή του. Αναφέρεται ακόμα ότι η ομάδα θέλει να τον εντάξει από τώρα στο δυναμικό της προκειμένου να διεκδικήσει το τρόπαιο του BCL, ωστόσο είναι αμφίβολο αν ο ίδιος θέλει να αφήσει την Euroleague για πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικότητας.

Ο ισραηλινός σύλλογος υπολογίζει επίσης στις πολιτικές σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας και πιστεύει ότι ο Mαντάρ θα μπορούσε να δελεαστεί με την επιστροφή στη χώρα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιοκουμπάιτις θα είναι ο αντικαταστάτης του

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, η Χάποελ έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη Φενέρμπαχτσε και σχεδόν σίγουρα θα αποχωρήσει από τους «γίγαντες» της Κωνσταντινούπολης στο τέλος της σεζόν.

Ο Μαντάρ έπαιξε 26 παιχνίδια αυτή τη σεζόν και είχε μέσο όρο 4,7 πόντους και δύο ασίστ.