Το νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν τα playoffs της EuroLeague: «5/5 αυστηρά, Version 2»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Το νέο μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πριν τα playoffs της EuroLeague: «5/5 αυστηρά, Version 2»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:50 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 12.04.2024

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο post στο instagram ζήτησε πέντε ακόμα νίκες από τους «πράσινους», που αν συμβεί αυτό το «τριφύλλι» θα κατακτήσει τη EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά την νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ κλείδωσε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague και τώρα περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα playoffs.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγες ώρες μετά το φινάλε του ματς με τους Γερμανούς έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του instagram. «5/5 αυστηρά, Version 2» έγραψε χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι θέλει 5 ακόμα νίκες, που μεταφράζονται σε κατάκτηση της EuroLeague (μετάφραση: 3 νίκες στα playoffs και κατόπιν δύο νίκες στο Final Four, μία στον ημιτελικό και μία στον τελικό).

Μήνυμα παραμονής του Γιαννακόπουλου στον Ναν: «Σε θέλω εδώ μέχρι να σταματήσεις» (pic)
EUROLEAGUE

00:19 - 12.04.2024

Μήνυμα παραμονής του Γιαννακόπουλου στον Ναν: «Σε θέλω εδώ μέχρι να σταματήσεις» (pic)

Ο Κέντρικ Ναν «βομβάρδισε» το καλάθι της Άλμπα Βερολίνου, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στην Euroleague με 28 πόντους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα.

Θυμίζουμε ότι στις 15 Μαρτίου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της EuroLeague είχε στείλει μήνυμα αντεπίθεσης για τον Παναθηναϊκό AKTOR γράφοντας τότε στο Instagram «5/5 αυστηρά», εννοώντας ότι ζητούσε 5 σερί νίκες για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Ο στόχος αυτός επετεύχθη κι έτσι θέλησε να θέσει έναν ακόμη στους «πράσινους».

Δείτε το post του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Αταμάν: «Είμαι περήφανος - Με τον Γιαννακόπουλο έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς με την Άλμπα τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του και την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Euroleague, ενώ σημείωσε πως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο έχουν τον ίδιο χαρακτήρα.

«Νιώθουμε πολύ όμορφα για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Είμαι περήφανος γι΄ αυτά τα παιδιά. Βρήκαμε κίνητρα έχοντας πολλούς νέους παίκτες . Παίξαμε πολλά παιχνίδια, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ακόμη και στο γήπεδο σου, αλλά έχει σημασία ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπαίνοντας στα πλεϊ οφ. Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα προς τον στόχο μας. Με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, έχουμε τον ίδιο χαρακτήρα. Δουλέψαμε όλου μαζί για να πετύχουμε και από την πρώτη συνάντηση φάνηκε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά», ανέφερε συγκεκριμένα ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού».

🔴 Παναθηναϊκός - Άλμπα Βερολίνου 84 - 75: Κλείδωσε τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας