Γιάννης Αλαμπασύνης: «Ο Ολυμπιακός μού δίνει ζωή»

Γιάννης Αλαμπασύνης: «Ο Ολυμπιακός μού δίνει ζωή»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:08 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 23.06.2023

Συνέντευξη μέσω της οποίας εξέφρασε την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, παραχώρησε ο φίλος της ομάδας, Γιάννης Αλαμπασύνης, που πάσχει από κινητικά προβλήματα.

Συνέντευξη στο ACTION 24 παραχώρησε ο φίλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Αλαμπασύνης, ο οποίος στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδήγησε την κούπα στο παρκέ του ΣΕΦ μαζί με τον Αργύρη Καμπούρη. Ο νεαρός οπαδός που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα μίλησε στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού για τη στιγμή που του χάρισε χαμόγελο, για την αγάπη στην ομάδα του καθώς και για άλλα πολλά

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αλαμπασύνης

«Ο Ολυμπιακός μού δίνει ζωή, επειδή έχω περάσει αρκετά προβλήματα στη ζωή μου, με πολλές επεμβάσεις, για να βελτιώσω την κινητική μου κατάσταση. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε στο να ξεχνιέμαι από όλο αυτό και να μου δώσει ώθηση, ώστε να ξανασηκωθώ στη ζωή. Έχω περάσει πολλές ώρες χειρουργείων, που είμαι κλεισμένος στο σπίτι. Ο Ολυμπιακός με βοήθησε και με σήκωσε ξανά».

Για την παρουσία του στη φιέστα: «Είναι συναισθήματα ανεπανάληπτα για τον καθένα. Επειδή εμένα τα γήπεδα του Ολυμπιακού τα αισθάνομαι σαν να μπαίνω σαν το σπίτι μου, όταν μπαίνεις εδώ είναι ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Τα συναισθήματα είναι μοναδικά, εύχομαι να το ζήσει ο καθένας.

Μόλις το άκουσα, ήταν τιμητικό και συγκινητικό. Δεν το περίμενα καθόλου, μεγάλη έκπληξη. Αφού έκλεισα το τηλέφωνο, αυτό που ένιωθα ήταν άντε να περάσει ο χρόνος, να πάμε στην επόμενη μέρα, να δούμε πώς θα είναι. Να βγει όσο το δυνατόν πιο ωραίο, να είναι όπως πρέπει. Υπήρχε μία ευχάριστη αγωνία».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Αυτό που κατάφερε ο Ολυμπιακός αυτή τη διετία και ειδικά φέτος είναι να καταφέρει να ωθήσει τους φιλάθλους να τον δουν. Στα πρότυπα του NBA είναι το μπάσκετ που έπαιξε φέτος, θέαμα, καρφώματα. Έβλεπες και την ομάδα να είναι σαν οικογένεια στο γήπεδο. Ώθησε φιλάθλους, ακόμη και αυτοί που δεν είναι Ολυμπιακοί, να τον παρακολουθούν».

Για το ΣΕΦ: «Αυτή η ομάδα αξίζει να έχει το δικό της γήπεδο. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να αποκτήσει το ΣΕΦ και να το φτιάξουν οι πρόεδροι, όπως όλοι θέλουν, θα καταφέρει να σαρώσει όλους τους τίτλους. Εύχομαι και ελπίζω και το πιο σημαντικό είναι ο Ολυμπιακός να αποκτήσει τη δική του ολυμπιακή πολιτεία, με όλα τα γήπεδα γύρω από τον Πειραιά».