Ο γιος του Τέιτουμ διαβάζει τα μαθήματά του έχοντας τον... αγαπημένο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πλευρό του (pic)

Η μινιατούρα του Αντετοκούνμπο

i

© PrtScr

Ο γιος του Τέιτουμ διαβάζει τα μαθήματά του έχοντας τον... αγαπημένο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο πλευρό του (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:28 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 08.07.2023

Ο γιος του Τζέισον Τέιτουμ, Ντους, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως μας αποκάλυψε ο σούπερ σταρ των Μπόστον Σέλτικς.

Μπορεί ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην είναι συμπαίκτες στο NBA, ωστόσο ο μικρός γιος του πρώτου κατάφερε να τους...ενώσει. Συγκεκριμένα, ο γιος του άσσου των Μπόστον Σέλτικς εμφανίστηκε να κάνει τα μαθήματά του έχοντας στο πλευρό του τους δύο αγαπημένους του παίκτες. Το μόνο σίγουρο ήταν πως ο ένας από αυτούς δεν θα μπορούσε να μην ήταν ο πατέρας του, ωστόσο η παρουσία του Greak Freak ήταν αυτή που έγινε viral. 

Ο νεαρός έχει αδυναμία στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και για αυτό τον λόγο έχει αγοράσει τη φιγούρα του σε μορφή μινιατούρας. Τη συγκεκριμένη ανάρτηση την έκανε ο Τζέισον Τέιτουμ από τον προσωπικό του λογαριασμό, κι όπως ήταν λογικό η παρουσία του Γιάννη χάρισε μεγάλη απήχηση στη φωτογραφία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς, καθώς εκτός από τις αστείρευτες ικανότητες, ο ίδιος έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων μέσα από τις κοινωνικές του δράσεις.

Το εκπληκτικό 3d τατουάζ Έλληνα καλλιτέχνη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ένας Έλληνας καλλιτέχνης δημιούργησε ένα απίθανο τατουάζ. Το πρόσωπο του Greek Freak δεσπόζει σε μία γάμπα με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Οι λεπτομέρειες του δημιουργήματος του καλλιτέχνη εντυπωσιάζουν. Η σχετική ανάρτηση στο instagram έχει σαρώσει. Μάλιστα, έχει κάνει like και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνοντας εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα όπου απολαμβάνει τις διακοπές του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φροντίζει να κρατιέται σε εξαιρετική κατάσταση κάνοντας προπονήσεις μαζί με τα αδέρφια του. Πριν από λίγες ημέρες, ο Έλληνας παίκτης του NBA και η οικογένειά του διοργάνωσαν μία φιλανθρωπική εκδήλωση για το ίδρυμα που φέρει το όνομα του πατέρα του.

Η αιτία που κρατάει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο! (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

19:49 - 04.07.2023

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αιτία που κρατάει τον Αντετοκούνμπο μακριά από το Παγκόσμιο Κύπελλο! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακολουθεί ειδική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και να αποφύγει την αρθροσκόπηση, γι’ αυτό και μοιάζει απίθανη η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023

«Είναι ένα σπέσιαλ βράδυ, μακάρι ο πατέρας μου να ήταν απόψε μαζί μας για να δει τι έχουμε καταφέρει. Ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα, δεν πίστευα ότι θα βρισκόμαστε σε έναν χώρο σαν αυτόν, με την οικογένειά μου, να μιλάμε, να εμπνέουμε, να δημιουργούμε ευκαιρίες για άλλους. Εκπροσωπούμε τη μητέρα μου και τον πατέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Λατρεύουμε το μπάσκετ, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα αγγίζουμε τις ζωές άλλων ανθρώπων. Είμαι τόσο περήφανος για τα αδέλφια μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.