O Αντετοκούνμπο δεν πίστευε στα... μάτια του από την ευστοχία της Ιονέσκου στην κόντρα της με τον Κάρι (vids)

O Αντετοκούνμπο δεν πίστευε στα... μάτια του από την ευστοχία της Ιονέσκου στην κόντρα της με τον Κάρι (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:10 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 18.02.2024

Από την πρώτη σειρά των κερκίδων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε την Σαμπρίνα Ιονέσκου να βάζει... δύσκολα στον Στέφεν Κάρι, κατά τη διάρκεια της μονομαχίας τους στον καινοτόμο διαγωνισμό τριπόντων που δημιούργησε το ΝΒΑ στο All-Staw Weekend του 2024.

Πάνω στο παρκέ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει τα... πάντα! Έχει τη δυνατότητα και την αυτοπεποίθηση, ακόμα και πράγματα που στο παρελθόν φάνταζαν αδύνατα, να τους δίνει ρεαλιστικές διαστάσεις. Βέβαια, ξέρει πως ποτέ στη ζωή του δεν θα καταφέρει -ούτε καν να προσεγγίσει- το χάρισμα του Στέφεν Κάρι στα μακρινά σουτ! 

Το έχει αποδεχθεί και δεν τον... νοιάζει. Πίστευε πάντα άλλωστε, πως ο 35χρονος σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δεν έχει καν ανταγωνισμό στον συγκεκριμένο τομέα. Τώρα, ο Greek Freak (και δεν είναι ο μόνος πλέον) θεωρεί ότι υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να τον αμφισβητήσει. Και αυτό το άτομο ονομάζεται... Σαμπρίνα Ιονέσκου! 

Η τρομερή 25χρονη σουτέρ του WNBA με τις Νιου Γιορκ Λίμπερτι, συνάντησε τον Κάρι στο All-Star Weekend 2024 που διεξάγεται στην Ιντιάνα και -όπως είχε προγραμματιστεί καιρό τώρα- διαγωνίστηκαν οι δυο τους σε μία μονομαχία τριπόντων. 

Ο Ιονέσκου έχει φυσικό χάρισμα στα μακρινά σουτ, παρόμοιο με αυτό του Κάρι και συγκέντρωσε 26 βαθμούς. Τόσους που έβαλαν και στον επίσημο διαγωνισμό τριπόντων οι Ντέιμιαν Λίλαρντ, Τρέι Γιανγκ και Καρλ Άντονι-Τάουνς για να προκριθούν στον τελικό, εκεί που κέρδισε ο πρώτος

Πριν όμως, δει ο Αντετοκούνμπο τον συμπαίκτη του στους Μιλγουόκι Μπακς να σηκώνει το δικό του τρόπαιο, παρακολούθησε την γκαρντ των Λίμπερτι να βάζει δύσκολα στον Κάρι, ο οποίος βέβαια συγκέντρωσε 29 πόντους και νίκησε την θηλυκή του έκδοση. Και ο Γιάννης δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του από την κόντρα και το σασπένς που δημιουργήθηκε. 

O... αθεόφοβος ΜακΚλανγκ πήδηξε πάνω από τον Σακίλ Ο'Νιλ και κατέκτησε ξανά τον διαγωνισμό καρφωμάτων (vids)
NBA

07:35 - 18.02.2024

O... αθεόφοβος ΜακΚλανγκ πήδηξε πάνω από τον Σακίλ Ο'Νιλ και κατέκτησε ξανά τον διαγωνισμό καρφωμάτων (vids)

Ο Μακ ΜακΚλανγκ ήρθε και πάλι από τις... παρυφές του NBA, δηλαδή την G-League και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων του All-Star Weekend. Για να τα καταφέρει... πέταξε ακόμα και πάνω από τον Σακίλ Ο'Νιλ, ενώ στον τελικό νίκησε τον Τζέιλεν Μπράουν των Σέλτικς.

Καθόταν στις πρώτες σειρές των κέρδισαν, δίπλα στην αγαπημένη του Μαράια (εξ αριστερών) και δεξιά του βρισκόταν ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Μαϊάμι Χιτ. 

🔴 Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!