Ο Αντετοκούνμπο για την απόλυση του Γκρίφιν: «Ήταν ξαφνικό, δεν έχω λόγο σε αποφάσεις της διοίκησης. Συνεχίζουμε...» (vid)

Ο Αντετοκούνμπο για την απόλυση του Γκρίφιν: «Ήταν ξαφνικό, δεν έχω λόγο σε αποφάσεις της διοίκησης. Συνεχίζουμε...» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:41 - 25.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 25.01.2024

Μετά τη νίκη επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου και το κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η απόλυση του κόουτς Έιντριαν Γκρίφιν στους Μιλγουόκι Μπακς.

Το επίκεντρο της... συζήτηση και των ερωτήσεων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς δεν ήταν οι επιδόσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το 45ο πέμπτο triple double της καριέρας του. Ήταν η απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν από την τεχνική ηγεσία των Ελαφιών και ο Greek Freak ξεκαθάρισε μερικά πράγματα. 

«Ήταν σκληρό και ξαφνικό αυτό που έγινε», είπε ο 29χρονος Ελληνονιγηριανός φόργουορντ και σούπερ σταρ της ομάδας και ολόκληρου του ΝΒΑ. «Είναι παράξενο που δεν είμαι μαζί μας πλέον ο κόουτς Γκριφ. Είχαμε ξεκινήσει μία προσπάθεια και πλέον πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε τον στόχο μας, παρά τις εξελίξεις. Έτσι είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα, συμβαίνουν τέτοιες εξελίξεις. Είχαμε δημιουργήσει μία σχέση μαζί του, έκανε απίστευτη δουλειά και τώρα θα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά», πρόσθεσε. 

Μέχρι να έρθει η... επόμενη μέρα και η ανάληψη των ηνίων από τον Ντοκ Ρίβερς, κάτι που θεωρείται δεδομένο ήδη, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, οι Μπακς και ο Γιάννης κοιτάει το παρόν. «Νικήσαμε τους Καβς από τους οποίους πρόσφατα είχαμε χάσει με 40 πόντους διαφορά. Τώρα, παίξαμε εξαιρετικά, ο κόουτς Τζο Προύντι», που έχει αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή «έκανε πολύ καλή δουλειά και αγωνιστήκαμε με συνέπεια και με ταχύτητα»

Ο Μπούκερ «καθάρισε» τους Μάβερικς - Ανενόχλητοι οι Θάντερ στο Σαν Αντόνιο, την... πάτησε το Μαϊάμι (vids)
NBA

09:12 - 25.01.2024

Ο Μπούκερ «καθάρισε» τους Μάβερικς - Ανενόχλητοι οι Θάντερ στο Σαν Αντόνιο, την... πάτησε το Μαϊάμι (vids)

Στο Ντάλας οι Σανς εμφανίστηκαν με άγριες διαθέσεις και με πρωταγωνιστή τον Ντέβιν Μπούκερ με τους 46 πόντους του διέλυσαν (132-109) τους Μάβερικς. Την απουσία του Τρέι Γιανγκ εκμεταλλεύτηκα οι Ουόριορς και επικράτησαν εύκολα των Χοκς (134-112), ενώ οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ δεν είχαν κανένα πρόβλημα στην έδρα των Σπερς (140-114). Αντίθετα οι Χιτ έχασαν (105-96) στο Μαϊάμι από όσους Γκρίζλις έχουν απομένει υγιείς.

Τώρα, όσον αφορά τις αποφάσεις της διοίκησης, ο Αντετοκούνμπο αφού ρωτήθηκε και έκρινε πως «αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση», ήθελε να ξεκαθαρίσει πως «εγώ προσωπικά δεν παίρνω μέρος στα μίτινγκ, ούτε έχω λόγο σε τέτοιες αποφάσεις. Αυτά είναι δουλειά του GM και των ιδιοκτητών, εγώ πληρώνομαι για να παίζω μπάσκετ». Πλέον, περιμένει τον νέο προπονητή του και δεν ήθελε να αναφέρει τον Ρίβερς, ούτε τα ονόματα που «ακούστηκαν». Διότι, «αυτή τη στιγμή προπονητής μας είναι ο κόουτς Προύντι, τον σεβόμαστε, τον ακούμε και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».