Ο ρεπόρτερ της Euroleague TV αποκάλυψε σε ποιους φώναζε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια

Ο ρεπόρτερ της Euroleague TV αποκάλυψε σε ποιους φώναζε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια

Γιώργος Γαβριλάκης 18:20 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 27.04.2024

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Πέρε Φλόρες, που εργάζεται (και) για το επίσημο κανάλι της Euroleague, λίγο μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Game 2 στο Palau Blaugrana αποκάλυψε πως ο κόουτς Μπαρτζώκας τα... έβαλε με τους διαιτητές.

Τις τελευταίες μέρες, αυτές των Playoffs της Euroleague, για τις φωνές και τις γκρίνιες του έγινε... γνωστός ο Εργκίν Αταμάν. Αρχικά για τα παράπονα προς τους διαιτητές και συνέχεια για δύο «κόντρες» του με Ισραηλινούς. Με ένα δημοσιογράφο και έναν φίλαθλο της Μακάμπι και φίλο του «αφεντικού» της, Σιμόν Μιζράχι.

O Τούρκος, ειδικά στην δεύτερη περίπτωση, παραλίγο να... βραχνιάσει από τις φωνές στους διαδρόμους του ΟΑΚΑ, ενώ ο ρεπόρτερ της Euroleague TV, Περέ Φλόρες, σε ανάρτησή του λίγο μετά το 1-1 της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού, ενημέρωσε πως και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν... έντονος μετά το Game 2.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή του ο Ισπανός δημοσιογράφος, «ο Μπαρτζώκας κατέληξε να φωνάζει πάρα πολύ στους διαιτητές στα αποδυτήρια...».

Πάντως, ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη πέτυχε τον σκοπό του. «Έκλεψε» το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της σειράς, έδειξε πως ελέγχει την κατάσταση και πλέον επιστρέφει στη βάση του για δύο ματς στο ΣΕΦ. Στα οποία έχει τη δυνατότητα με δύο νίκες να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο Final Four, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Μέχρι στιγμής μόνο η Ρεάλ έχει κάνει δύο βήματα πρόκρισης προς την τελική φάση, καθώς νίκησε δύο φορές την Μπασκόνια στη Μαδρίτη. Από εκεί και πέρα, εκτός από το 1-1 του Ολυμπιακού, την ίδια επίδοση έχει και ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και η Μονακό στις «μονομαχίες» της με την Φενέρμπαχτσε.