Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Παπαγιάννη - Ταξίδεψε στην Πόλη για να τον δει απέναντι στον Ολυμπιακό (pic)

Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Παπαγιάννη - Ταξίδεψε στην Πόλη για να τον δει απέναντι στον Ολυμπιακό (pic)

Sportal newsroom 13:55 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 03.11.2023

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν καθοριστικός στην επικράτηση της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας στο πλευρό του την σύντροφό του, Σοφία, η οποία ταξίδεψε στην Πόλη για να τον δει να αγωνίζεται.

Στην Φενέρμπαχτσε κάνει νέο ξεκίνημα, θέλοντας να αφήσει πίσω τα σκαμπανεβάσματα των προηγούμενων ετών. Ο Γιώργος Παπαγιάννης δείχνει πως σταδιακά βρίσκει τον εαυτό του υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, οδηγώντας την τουρκική ομάδα από νίκη σε νίκη.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν καταλυτικός, μετρώντας 15 πόντους στη νίκη-θρίλερ της ομάδας του με 79-77 κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας. με το ρεκόρ της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη να βελτιώνεται στο 5-1, με το πέρας 6 αγωνιστικών στην Euroleague.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν από τους κομβικούς παίκτες της Φενέρ, έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή σύντροφό του, Σοφία. Η οποία μάλιστα ταξίδεψε στην Πόλη μαζί με την αδερφή της, για να παρακολουθήσουν δια ζώσης την αναμέτρηση και να σταθούν στο πλευρό του διεθνή άσου.

Κάτι που αποτυπώθηκε και με ένα ποστάρισμα στα social media, με την σύντροφο του Έλληνα σέντερ να εκφράζει τη στήριξή της και εμπράκτως.

Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός και όλα τα highlights της ημέρας