Ιτούδης: «Ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα - Πρέπει να απολογηθώ στον Χέιζ»

Δημήτρης Ιτούδης

i

© euroleague basketball

Ιτούδης: «Ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα - Πρέπει να απολογηθώ στον Χέιζ»

Sportal newsroom 23:45 - 02.11.2023

Με ιδιαίτερα λόγια για τον Γιώργο Παπαγιάννη μίλησε μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ιτούδης.

Αναφορά στον Γιώργο Παπαγιάννη έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του ματς της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Τουρκίας επιβλήθηκε με 79-77 και έφτασε τις πέντε στη διοργάνωση σε έξι αναμετρήσεις.

Ο Έλληνας προπονητής σημείωσε, μετά το φινάλε του ματς, ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης αξίζει ένα επιπλέον χειροκρότημα. Ο Δημήτρης Ιτούδης απολογήθηκε στον Χέιζ που τον χρησιμοποίησε 40 λεπτά στο ματς.

«Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει δεύτερο ματς με κάτι αμφισβητούμενο ειδικά μετά από ριπλέι. Δεν είναι ενάντια σε κάποιον αυτό, ας το αφήσουμε εκεί, απλά λέω απλά ότι δεν θέλουμε να το έχουμε ξανά.

Συγχαρητήρια για μία ακόμα νίκη στην ομάδα και στο κοινό μας για την ατμόσφαιρα. Παίξαμε απέναντι σε μία τρομερή ομάδα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, ο Πιερ είχε 14 πόντους σε 6 λεπτά, όλα με ανοιχτά σουτ. Και μετά τον χάσαμε. Αυτό άλλαξε κάπως το πώς είχαμε προετοιμαστεί για το ματς. Πρέπει να απολογηθώ στον Χέιζ που έπαιξε για 40′, αλλά θέλαμε μέγεθος για να περιορίσουμε την δημιουργία των γκαρντ. Υπήρχε πολλή στρατηγική στο ματς, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έχει χτιστεί για να πάει μέχρι το τέλος.

Η νίκη είναι νίκη, ήρθε λίγο πιο διαφορετικά από ό,τι πιστεύαμε. Αυτό είναι το μπάσκετ. Ξέραμε τι θέλαμε να χτίσουμε, ο Παπαγιάννης αξίζει ένα παραπάνω χειροκρότημα, ήταν εξαιρετικός όχι μόνο με το σκοράρισμα αλλά και στην άμυνα με κοψίματα και ριμπάουντ», σημείωσε μετά το τέλος του ματς ο Δημήτρης Ιτούδης.

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!