Γκριγκόνις: «Νομίζω ότι οι διαιτητές αγαπούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Μάριους Γκριγκόνις

i

/©Intime

Γκριγκόνις: «Νομίζω ότι οι διαιτητές αγαπούν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:23 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 26.04.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 2 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα, που πραγματοποίησε ανεπανάληπτη εμφάνιση συνδυάζοντας τη με ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα στη EuroLeague επικράτησε της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ με 95-79 στο Game 2 των playoffs κι έφερε στα ίσα τη σειρά.

Σε αυτή τη μεγάλη νίκη του «τριφυλλιού» αλλά και στην παρουσία του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Μάριους Γκριγκόνις σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην κάμερα του Amerikanos 24.

Βρήκε μια οικογένεια που τη γουστάρει, έναν προπονητή που του αξίζει και παίζει με τη ψυχή του!

Βρήκε μια οικογένεια που τη γουστάρει, έναν προπονητή που του αξίζει και παίζει με τη ψυχή του!

Ο Κώστας Σλούκας αποδίδει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, κάνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, «κρατάει» ζωντανό τον Παναθηναϊκό στο όνειρο της επιστροφής στα Final Four και η εξήγηση είναι μπροστά στα μάτια μας. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ:

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν καλό ότι χτίσαμε ένα προβάδισμα 14-16 πόντων, αλλά επέστρεψαν και μετά απαντήσαμε. Έτσι είναι. Πολλά μικρά κλειδιά για τη νίκη που προφανώς ο Σλούκας έπαιξε πολύ καλά σήμερα και είναι καλό που ο βασικός μας παίκτης είναι σταθερός όλη την ώρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε και να αναλύσουμε το παιχνίδι, αλλά σήμερα μέσα σε αυτό το περιβάλλον με τους φιλάθλους μας… χαίρομαι για τη νίκη».

Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν γιατί είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν. Πολλές διαφορετικά σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του. Οπότε είμαι χαρούμενος για την απόδοσή του. Αλλά ξέρετε, εμείς… απλά πρέπει να συνεχίσουμε κάθε μέρα. Θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Δεν μπορούμε να είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σήμερα αλλά, αύριο μετά τις 12 πρέπει να αλλάξουμε αυτό το mindset».

Για το αν είναι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο να παίξεις σε άδειο γήπεδο παιχνίδια των playoffs: «Δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει. Προτιμώ αυτό εχθρικό περιβάλλον, αλλά… είναι η πραγματικότητα του κόσμου αυτήν τη στιγμή. Οπότε απλά πρέπει να πας εκεί και να παίξεις».

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Νομίζω ότι οι διαιτητές τον αγαπούν… είναι εκεί και κάθεται πολύ κοντά τους. Είναι πολύ χαρούμενοι για την υποστήριξη του. Αλλά ξέρεις, όταν παίζεις, δεν σε νοιάζει ποιος είναι στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και αυτός μπορεί να πάει και να κοιμηθεί ήσυχα, γιατί αλλιώς τα πράγματα δεν θα ήταν έτσι. Είναι χαρούμενος για τη νίκη».

🔴Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ο Σλούκας το ρεκόρ, ο Ιωάννης το... κερασάκι και 1-1!