Η ΑΕΚ αποσύρει διά βίου σημείο της κερκίδας του κλειστού των Άνω Λιοσίων ως φόρο τιμής στα θύματα των Τέμπων
i

© Intime

Η ΑΕΚ αποσύρει διά βίου σημείο της κερκίδας του κλειστού των Άνω Λιοσίων ως φόρο τιμής στα θύματα των Τέμπων

Sportal newsroom 13:23 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 10.03.2023

Η σειρά 2 του τμήματος 28 του Κλειστού των Άνω Λιοσίων από εδώ και στο εξής δεν θα είναι διαθέσιμη. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως αποσύρονται οι θέσεις ως ένδειξη πένθους και τιμής των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις 28/2, έπειτα από τη φονική σύγκρουση των τρένων.

Μία συμβολική κίνηση, ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία των Τεμπών και τα θύματα τις φονικής σύγκρουσης των τρένων της 28ης Φεβρουαρίου προέβη η ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, στο κλειστό γήπεδο των Άνω Λιοσίων, αποφασίστηκε να αποκλειστεί «διά βίου» στο Τμήμα 28 και τη σειρά 2, όλες οι θέσεις (15 στον αριθμό) και εκεί δεν θα καθίσει ξανά κανείς! 

«Η πατρίδα εξακολουθητικά θρηνεί και δακρυρροεί για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ. «Ο χαμός των συνανθρώπων μας κλόνισε συθέμελα τη χώρα. Η οικογένεια της ΑΕΚ BC θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και επειδή το σιδηροδρομικό δυστύχημα, συνέβη στις 28/2, αποφάσισε συμβολικά να αποκλείσει "διά βίου" στο Τμήμα 28, τη σειρά 2, όπερ σημαίνει δεκαπέντε θέσεις του Γηπέδου μας, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Παράλληλα, η ΑΕΚ BC κατέθεσε σήμερα (10/03) αίτημα προς τον ΕΣΑΚΕ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής, πριν από την αυριανή αναμέτρηση της "Βασίλισσας" με τον Κολοσσό Ρόδου».