Η παραμονή της Καρδίτσας στην Stoiximan Basket League και ο πρώτος στόχος της διοίκησης μετά την αποχώρηση Μπουρούση

Νίκος Παπανικολόπουλος

Η παραμονή της Καρδίτσας στην Stoiximan Basket League και ο πρώτος στόχος της διοίκησης μετά την αποχώρηση Μπουρούση

Γιάννης Πάλλας 17:53 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 14.03.2024

Η εξασφάλιση της παραμονής στην Stoiximan Basket League και ο πρώτος στόχος της διοίκησης μετά την φυγή του Μπουρούση

Τα τελευταία 24ωρα η Καρδίτσα βίωσε μια αναταραχή με την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιάννη Μπουρούση από την προεδρία της ΚΑΕ και το κλείσιμο ενός κύκλου.

Μετά την επισημοποίηση της φυγής του «Μπουρού» η διοίκηση της Θεσσαλικής ομάδας εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η απόφαση την οποία γνωστοποίησε ο Γιάννης Μπουρούσης σε συνέντευξη Τύπου, να παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. της Α.Σ Καρδίτσας ΚΑΕ, είναι απολύτως σεβαστή.

Η συνεισφορά του στην πορεία της ομάδας αναγνωρίζεται, τιμάται και είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Το όνομά του ήταν και παραμένει άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα και την πορεία της, ο ίδιος ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και κρατούμε τις πολλές και όμορφες στιγμές που όλοι μαζί ζήσαμε.

Η ομάδα -όπως και ο ίδιος είπε και σίγουρα επιθυμεί- θα συνεχίσει την πορεία της με το βλέμμα στο πάντα καλύτερο μέλλον. Οι διαδικασίες για την εύρυθμη λειτουργία της ΚΑΕ έχουν ήδη δρομολογηθεί και αυτή είναι δεδομένη. Πλέον, το μοναδικό ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στη Basket League και η καλύτερη δυνατή τελική της κατάταξη».

Πλέον, γυρίζοντας σελίδα και εξασφαλίζοντας την παραμονή η διοίκηση της Καρδίτσας αναμένεται να προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας της με το Νίκο Παπανικολόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και με τις διορθωτικές κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν έφτιαξε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο σε μια ιδιαίτερη σεζόν, όπου η Καρδίτσα βρέθηκε να παίζει για ένα μεγάλο διάστημα όλα τα παιχνίδια της εκτός έδρας!

Η παραμονή του Νίκου Παπανικολόπουλου που αναμένεται να επικυρωθεί σύντομα θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των συζητήσεων, όσον αφορά τη νέα σεζόν.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έχουν πλάνο και θα το ξεδιπλώσουν σε συνεργασία με τον προπονητή αφού εξασφαλίσουν το επόμενο διάστημα την παραμονή στην Stoiximan Basket League.