Ιγκουοντάλα: Χάνει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου

Αντρέ Ιγκουοντάλα

i

©Getty Images

Ιγκουοντάλα: Χάνει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα θα χάσει το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αριστερό καρπό.

Η σεζόν 2022-23 είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και ένας σημαντικός λόγος είναι οι πολλοί τραυματισμοί που έχει η ομάδα του Στιβ Κερ

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ ήταν χωρίς τον Στέφεν Κάρι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, λόγω πολλών τραυματισμών, ενώ ο φόργουορντ Άντριου Γουίγκινς έχασε περίπου ένα μήνα δράσης νωρίτερα στη σεζόν.

Επιπλέον, ο βετεράνος σταρ των «πολεμιστών» δεν έκανε το ντεμπούτο του στη σεζόν μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου λόγω τραυματισμού στο ισχίο. Έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια, στη συνέχεια βγήκε ξανά μέχρι τις 5 Μαρτίου και εκεί που φάνηκε ότι θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αλλά τραυματίστηκε στον καρπό του στις 13 Μαρτίου.

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Ιγκουοντάλα υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του καρπό του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε τέσσερις εβδομάδες. 

Οι Γκόλντεν Στέιτ απέκτησαν για πρώτη φορά τον Ιγκουοντάλα το καλοκαίρι του 2013 και ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες της ομάδας, όπου κατάφερε να κερδίσει τέσσερα πρωταθλήματα με τους Ουόριορς. Έφυγε από την ομάδα το 2019, αλλά επέστρεψε στην offseason του 2021 και παρόλο που δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή οι Ουόριορς βρίσκονται στην 6η θέση της δυτικής περιφέρειας, αλλά είναι μόλις μισό παιχνίδι μπροστά από τους Ντάλας Μάβερικς που βρίσκονται στην 7η θέση