Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τον Κάιλ Γκάι ψηλά στη μεταγραφική της λίστα

Κάιλ Γκάι

i

Basketball Champions League

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε τον Κάιλ Γκάι ψηλά στη μεταγραφική της λίστα

Νίκος Καλαμπάκας 13:50 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 17.05.2024

Ο Κάιλ Γκάι φέρεται να είναι υποψήφιος να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει το μέλλον της μετά την αποχώρηση του Ρούντι Φερνάντεθ το προσεχές καλοκαίρι και στην Ισπανία γράφουν ότι ο Κάιλ Γκάι είναι προ των πυλών...

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού που πλέον αγωνίζεται στην Τενερίφη είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει ο Τσους Ματέο.

Η «βασίλισσα» δεν θέλει να αποκτήσει κάποιον σούπερ σταρ. Αντίθετα, ψάχνει παίκτη που να έρχεται από τον πάγκο και να μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα, κάτι που στο παρελθόν έκανε ο Τζέισι Κάρολ.

Ο Γκάι αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

20:57 - 27.04.2024

Ο Γκάι αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό

Ο Κάιλ Γκάι, ο οποίος εντυπωσιάζει με την Τενερίφη και αποτέλεσε τον «δήμιο» του Περιστερίου στον ημιτελικό του BCL, μίλησε για τον λόγο που τον έκανε να αποφασίσει πως πρέπει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, το encestando σε σημερινό του δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν καταλήξει στον Γκάι, που διαθέτει εξαιρετικό σουτ. Στα 27 του χρόνια ο ίδιος θέλει να δοκιμάσει ξανά σε σύλλογο της Euroleague μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Τα εξαιρετικά του νούμερα, 14,5 πόντους κατά μέσο όρο στην ACB με 40% στα σουτ τριών πόντων και 21 πόντους στο πρόσφατα ολοκληρωμένο Fiba Champions League, οδήγησαν τον σύλλογονα του προσφέρει ανανέωση. Αυτό έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά με ρήτρα αποχώρησης σε σύλλογο της Ευρωλίγκας τον Ιούνιο. Aυτή η ρήτρα θα ήταν μεταξύ 50.000 και 100.000 ευρώ και η Μαδρίτη λογικά θα την πληρώσει.