Κάιρι Ίρβινγκ: «Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το US Open - Θα τα καταφέρουμε κι εμείς»

Κάιρι Ίρβινγκ

i

Κάιρι Ίρβινγκ/ ©Photo by Kevin C. Cox/ Getty Images

Κάιρι Ίρβινγκ: «Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το US Open - Θα τα καταφέρουμε κι εμείς»

Ο Κάιρι Ίρβινγκ αποθέωσε μέσω Instagram τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την κατάκτηση του φετινού US Open και δεν παράλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι ο Σέρβος τενίστας παραμένει ανεμβολίαστος.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγραψε και πάλι το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας του τένις. Ο Σέρβος τενίστας νίκησε με 6-3, 7-6(5), 6-3 του Ντανίλ Μεντβέντεφ και κατέκτησε το φετινό US Open φτάνοντας τους 24 τίτλους Grand Slam στην καριέρα του.

Πολλοί είναι εκείνοι που χάρηκαν με το επίτευγμα του «Νόλε». Ο Κάιρι Ίρβινγκ βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Αυτό που άρεσε ακόμα περισσότερο στον 31χρονο πλέι μέικερ των Ντάλας Μάβερικς, όμως, είναι ότι ο Σέρβος τενίστας το κατάφερε ενώ είναι ανεμβολίαστος για τον κορονοϊό, όπως και ο ίδιος.

Ο Ίρβινγκ ανέβασε μία σειρά από stories στο Instagram με θεωρίες συνωμοσίας για έλεγχο του μυαλού, αλλά και ένα reel ενός άλλου χρήστη, όπου παρουσιάζεται ο Τζόκοβιτς να πανηγυρίζει την κατάκτηση του US Open. 

«Ο ανεμβολίαστος Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε το US Open», έγραψε ο Ίρβινγκ στο πρώτο του story στο instagram και συνέχισε με ένα ακόμα: «Κέρδισε και θα τα καταφέρουμε κι εμείς».

Ο 31χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ προφανώς υπονοεί ότι οι Ντάλας Μάβερικς θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, παρότι φυσικά, μόνο εκείνος υπερασπίζεται το αντιεμβολιαστικό κίνημα.