Καλαϊτζάκης: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το κύπελλο»

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

i

©Intime

Καλαϊτζάκης: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το κύπελλο»

Χρήστος Τσάλτας 21:02 - 17.02.2024

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι πλέον ο στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό, αφού στον ημιτελικό υπέταξε τον Άρη με 76-65 τον Άρη και πλέον οι πράσινοι θέλουν το τρόπαιο, κάτι που επισήμανε και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης στις δηλώσεις του. 

«Στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν είμαστε και τόσο ευχαριστημένοι από την επίθεση. Χάσαμε τον Λεσόρ με δύο τεχνικές ποινές, καθώς ο Άρης έπαιζε αρκετά σκληρά. Ο Άρης είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, μας κέρδισε πριν από δύο εβδομάδες, παίζει δυνατά, παίζει αυτή την άμυνα ζώνης που έχει δυσκολέψει όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα], είπε αρχικά ο παίκτης του Αταμάν.

«Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε στον τελικό και θα πάμε για τον πρώτο μας στόχο, για να κερδίσουμε το Κύπελλο. Η δεύτερη πεντάδα ήταν πολύ κακή σήμερα, σίγουρα στην επίθεση κάναμε πάρα πολλά λάθη και στο ματς με την ΑΕΚ, δεν ήμασταν και τόσο συγκεντρωμένοι. Πήραμε όμως δύο αποτελέσματα. Θέλουμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το Κύπελλο», συμπλήρωσε ο Καλαϊτζάκης.