Καλάθης για Μπαρτζώκα: «Τρέφω σεβασμό γι' αυτόν, μίλησα πολύ μαζί του»

Μπαρτζώκας - Καλάθης

i

© Intime

Καλάθης για Μπαρτζώκα: «Τρέφω σεβασμό γι' αυτόν, μίλησα πολύ μαζί του»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:35 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 12.04.2024

Ο Νικ Καλάθης εξέφρασε μέσα από το Sportal τον σεβασμό του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο Νικ Καλάθης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο Sportal, με τον διεθνή γκαρντ να απαντάει σε πολλά... καυτά ζητήματα. Ένα από αυτά ήταν και ο Ολυμπιακός.

Ο έμπειρος γκαρντ παραδέχθηκε πως το 2020 βρέθηκε κοντά στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να μιλάει με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και για τους αδερφούς Αγγελόπουλους, εκφράζοντας τον σεβασμό τους προς εκείνους.

«Σαφώς μιλήσαμε. Μιλήσαμε αρκετά. Μίλησα με τον κόουτς (σ.σ. Γιώργο Μπαρτζώκα), όμως δεν φτάσαμε σε συμφωνία και πίστευα πως η Μπαρτσελόνα για μένα ήταν η καλύτερη ευκαιρία. Με το συμβόλαιο, με όλα τα άλλα. Είχαμε πολύ καλές συζητήσεις. Πάντα έτρεφα σεβασμό για τους προέδρους (σ.σ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο) και τον κόουτς του Ολυμπιακού. Απλά δεν δούλεψε και πήγα στην Μπαρτσελόνα», τόνισε ο Νικ Καλάθης.

Πάντως άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να υπάρξει κάτι περισσότερο στο μέλλον, καθώς ο ίδιος ο Νικ Καλάθης ανέφερε ότι «Το μέλλον δεν το ξέρει κανείς».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα βγήκε ένα δημοσίευμα από την Τουρκία που αναφέρει πως ο Νικ Καλάθης είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, το οποίο, εάν επαληθευτεί, τότε θα σημαίνει πως το καλοκαίρι μπορεί να έχουμε μια... «Καλαθιάδα» στο λιμάνι του Πειραιά!

Ο Νικ Καλάθης στο Sportal: «Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό μίλησα πολύ με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:59 - 12.04.2024

Ο Νικ Καλάθης στο Sportal: «Όταν έφυγα από τον Παναθηναϊκό μίλησα πολύ με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία»

Ο Νικ Καλάθης σε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal! Τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό, η Εθνική, ο Σπανούλης, ο Γιασικεβίτσιους, ο Ολυμπιακός και όχι μόνο, με τον διεθνή γκαρντ να δίνει απαντήσεις σε όλα τα... ζόρικα ερωτήματά μας.