Καντζούρης: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έφαγε ανελέητο κυνηγητό»

Ο Ηλίας Καντζούρης κάνει παράπονα στον διαιτητή της αναμέτρησης

i

©Intime

Καντζούρης: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έφαγε ανελέητο κυνηγητό»

Sportal newsroom 22:39 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:41 - 27.04.2023

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια των playoffs της Basket League και ο κόουτς Καντζούρης στις δηλώσεις του εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Στον πρώτο γύρο των playoffs σταμάτησε η φετινή πορεία της ΑΕΚ στη Basket League. Η Ένωση ηττήθηκε στα Άνω Λιόσια από το Περιστέρι και ο κόουτς της στις δηλώσεις του, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, εξέφρασε παράπονα για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η Ένωση.

«Να πούμε συγχαρητήρια στο Περιστέρι και στον κόουτς Σπανούλη. Εμείς ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό ήταν σημαντικό. Η μεγάλη εικόνα λέει πως κάναμε πολλά βήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Είχαμε μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη παίζοντας και κερδίζοντας ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζεντ. Κάναμε υπερβάσεις.

Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε το βήμα παραπάνω αλλά νιώθω πως η ΑΕΚ έφαγε ένα ανελέητο κυνηγητό σε όλο το δεύτερο γύρο. Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια. Αυτοί που κόπτωνται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, θα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και δύο πράγματα πρέπει να υπάρχουν για να βρει το άθλημα την αίγλη του, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός.

Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε όρθιοι. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν συνέχεια δίπλα μας», ήταν τα λόγια του κόουτς Καντζούρη.