Μπούσης για Αντετοκούνμπο: «Πρέπει ορισμένοι να πάρουν μαθήματα από την απάντησή του»

Μιχάλης Μπούσης

i

©intime

Μπούσης για Αντετοκούνμπο: «Πρέπει ορισμένοι να πάρουν μαθήματα από την απάντησή του»

Sportal newsroom 21:47 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:47 - 27.04.2023

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης έκανε μια ανάρτηση με τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το Game 5 με τους Χιτ, λέγοντας ότι αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για αρκετούς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το Game 5 με τους Χιτ ρωτήθηκε για το αν αυτή η σεζόν είναι αποτυχημένη μετά και τον πρόωρο αποκλεισμό. 

Η απάντησή του έγινε αρκετά viral δίνοντας μεταξύ άλλων παράδειγμα τον Μάικλ Τζόρνταν λέγοντας: «Πάντα υπάρχουν βήματα. Ο Μάικλ Τζόρνταν έπαιξε 15 χρόνια και κατέκτησε 6 πρωταθλήματα. Τα άλλα 9 χρόνια απέτυχε; Αυτό μου λες; Σε ρωτάω. Γιατί με ρωτάς κάτι τέτοιο; 

Είναι λάθος ερώτηση. Δεν υπάρχει αποτυχία στον αθλητισμό. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Κάποιες φορές είσαι πετυχημένος, κάποιες όχι. Κάποιες φορές είναι η σειρά σου και κάποιες όχι. Αυτό είναι ο αθλητισμός. Δεν νικάς πάντα. Φέτος θα νικήσει κάποιος άλλος».

Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης λοιπόν έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram λέγοντας ότι κάποιοι πρέπει να πάρουν μάθημα από την απάντηση του Έλληνα σταρ. 

«Kάποιοι άνθρωποι πρέπει να πάρουν μαθήματα από την απάντηση και να καταλάβουν το νόημα της ζωής. Συνέχισε να προσπαθείς πρωταθλητή», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.