Ο Λέοναρντ «τρέλανε» Χάρντεν και Ουέστμπρουκ με αδιανόητο eurostep κόντρα στους Μάβερικς (vid)

Ο Λέοναρντ «τρέλανε» Χάρντεν και Ουέστμπρουκ με αδιανόητο eurostep κόντρα στους Μάβερικς (vid)

Χρήστος Τσάλτας 14:40 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 21.12.2023

Ο Καουάι Λέοναρντ είχε κέφια στο Ντάλας και οι Λος Άντζελες Κλίπερς έγραψαν την ένατη διαδοχική νίκη τους, με τον χαρισματικό φόργουορντ να «τρελαίνει» κόσμο με ένα εντυπωσιακό eurostep.

Το τρένο των Λος Άντζελες Κλίπερς δεν έκανε στάση ούτε στο Ντάλας. Η ομάδα του Τάιρον Λου αντιμετώπισε τους Μάβερικς και παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης κατάφερε να φτάσει στη νίκη, που ήταν η ένατη διαδοχική στη σεζόν.

Ο Πολ Τζορτζ απουσίαζε μεν, αλλά ο Καουάι Λέοναρντ ήταν εκεί και έδωσε τον τόνο στην ομάδα του. 30 πόντοι, 10 ριμπάουντ από τον χαρισματικό άσο, που έχοντας στο πλευρό του τον Τζέιμς Χάρντεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ενώ η μπάλα... έκαιγε, χάρισε ένα από τα highlight της βραδιάς.

Με το σκορ στο 110-116 πήρε τη μπάλα και «άδειασε» την άμυνα των Μαβς με ένα εντυπωσιακό eurostep, το οποίο πανηγύρισε τόσο ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, όσο και ο Τζέιμς Χάρντεν!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε πώς έφτασαν στην ανατροπή οι Κλίπερς, αλλά και πώς ο KLaw «διέλυσε» την άμυνα των Μάβερικς με ένα εντυπωσιακό eurostep: