Πάντερ: «Είχα χάσει τον ύπνο μου το καλοκαίρι μέχρι να ανανεώσω με την Παρτίζαν»

Κέβιν Πάντερ

i

Euroleague

Πάντερ: «Είχα χάσει τον ύπνο μου το καλοκαίρι μέχρι να ανανεώσω με την Παρτίζαν»

Νίκος Καλαμπάκας 16:31 - 21.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 21.09.2023

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για το έντονο καλοκαίρι που πέρασε όταν οι ομάδες της Euroleague έστρωσαν... χορό εκατομμυρίων στα πόδια του, αλλά και τον περσινό αποκλεισμό της Παρτίζαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης στα playoffs.

Ένα από τα ονόματα που απασχόλησαν τις ομάδες της Euroleague το καλοκαίρι, ήταν αυτό του Κέβιν Πάντερ. Ο γκαρντ της Παρτίζαν ήταν Free agent και μέχρι να πάρει την απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, οι σύλλογοι που ενδιαφέρθηκαν για αυτόν ήταν πολλοί, ενώ ανάμεσά τους ήταν και ο Παναθηναϊκός, που του έκανε μια πολύ καλή προσφορά.

Κι ενώ οι φήμες τον ήθελαν να έχει κλείσει στη Βαρκελώνη, τελικά ο ίδιος έκανε την έκπληξη και παρέμεινε στην Παρτίζαν, την ομάδα με την οποία εκτόξευσε τις μετοχές του στον μπασκετικό χάρτη.

Δύο μήνες μετά ο Πάντερ μίλησε για το έντονο καλοκαίρι που πέρασε και τα συναισθήματα που δημιουργήθηκαν σχετικά με τη μεταγραφή του. Όπως χαρακτηριστικά είπε είχε χάσει τον ύπνο του μέχρι να πει το «ναι» στην ομάδα του και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, παραμένοντας παίκτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Για 4-5 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω. Είχα χάσει την όρεξή μου από την αγωνία. Ήθελα να πάρω την καλύτερη απόφαση. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε συνέχεια. Κάθε δέκα λεπτά με έπαιρναν, άκουγα προσφορές, συζητούσα και χιλιάδες πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου. Τελικά άκουσα την καρδιά μου. Θυμάμαι πως έστειλα μήνυμα στον ατζέντη μου και αμέσως με πήρε πίσω και με ρώτησε αν ήμουν σίγουρος. Έτσι τελείωσαν όλα και έμεινα στην Παρτιζάν», ανέφερε ο Αμερικάνος, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την περσινή σειρά των playoffs της ομάδας του με τη Ρεάλ, εκεί όπου η μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης επέστρεψε από το 0-2 και με 3 συνεχόμενες νίκες, πήρε την πρόκριση στο Final Four και τελικά και την... κούπα του πρωταθλητή Ευρώπης:

«Αν δεν είχε ξεσπάσει εκείνο το επεισόδιο στον δεύτερο αγώνα και δεν υπήρχαν τιμωρίες, θα ήμασταν σίγουρα στο Final 4. Η Ρεάλ είχε... τελειώσει, τους είχαμε κερδίσει. Ακόμη και κάποιοι παίκτες της μού έστελναν μηνύματα και λέγανε πως δεν έχουν ελπίδες. Δεν θέλω να πω ποιοι ήταν. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να γυρίζουμε πίσω. Πάμε σε μια νέα σεζόν, με τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».