Μετά την πρόκριση έσκασε τη... βόμβα ο Γιαννακόπουλος: Οριστική συμφωνία με τον Ναν έως το 2026
i

© Intime

Μετά την πρόκριση έσκασε τη... βόμβα ο Γιαννακόπουλος: Οριστική συμφωνία με τον Ναν έως το 2026

Βασίλης Μοιρώτσος 23:20 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 19.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διατηρήσει στις τάξεις του τον καλύτερο σκόρερ της EuroLeague, αφού ο Κέντρικ Ναν έχει συμφωνήσει για νέο διετές συμβόλαιο.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και την επιστροφή στα Final Four της EuroLeague μετά από 12 χρόνια, έρχεται μια ακόμα «βόμβα» να εκτοξεύσει στα ύψη τον ενθουσιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Τουρκία, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει και τη νέα σεζόν τον Κέντρικ Ναν στη διάθεσή του, μιας και ο καλύτερος σκόρερ αυτή τη στιγμή στην EuroLeague συμφώνησε οριστικά στην πρόταση που του είχε γίνει για νέο διετές συμβόλαιο!

Περισσότερες λεπτομέρειες του σπουδαίου deal δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται NBA-Out και το συνολικό ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 εκατ. ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τον Παναθηναϊκό και προσωπικά τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα δεν είχε κρύψει τη μεγάλη του επιθυμία για παραμονή του Κέντρικ Ναν, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει μετά το Game 4 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως τον καλύτερο παίκτη που έχει έρθει από το NBA μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς.

Ύμνοι Γιαννακόπουλου για Κέντρικ Ναν: «Ο καλύτερος ξένος στην ιστορία μετά τον Ντομινίκ!»
EUROLEAGUE

09:43 - 03.05.2024

Ύμνοι Γιαννακόπουλου για Κέντρικ Ναν: «Ο καλύτερος ξένος στην ιστορία μετά τον Ντομινίκ!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του συνολικά για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Game 4 με τη Μακάμπι και ειδικά για τον Κέντρικ Ναν, τον οποίο θεωρεί «τον καλύτερο ξένο που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ Ουίλκινς».

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποκτηθεί στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, με τους «πράσινους» να κερδίζουν τον ανταγωνισμό που υπήρχε (Ολυμπιακός, Φενέρ και Αρμάνι είχαν δείξει ενδιαφέρον). Παρότι στο μυαλό του υπήρχε μόνο η επιστροφή στο NBA, προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι άρχισε σταδιακά να κάνει τη διαφορά.

Ο Ναν εντυπωσιάστηκε με το επίπεδο της EuroLeague, ενθουσιάστηκε με τον τρόπο που τον υποδέχθηκε και του συμπερίφερθηκε σύσσωμος ο Παναθηναϊκός, δέθηκε πολύ γρήγορα με τον κόσμο του και απολάμβανε να είναι πρωταγωνιστής και να αναγνωρίζεται ως ένας κορυφαίος σκόρερ.

Παράλληλα, μαζί του ενθουσιάστηκε με την Ελλάδα και τη ζωή στην Αθήνα και η οικογένειά του. Οι συνθήκες ωρίμασαν στο μυαλό του και οι «πράσινοι» χτύπησαν στον κατάλληλο σημείο ώστε να εξασφαλίσουν την υπογραφή του για νέο διετές συμβόλαιο.

Μια ανανέωση που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Τζέριαν Γκραντ και Μάριους Γκριγκόνις.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ και φόντο το Final 4 του Βερολίνου!