Η σύντροφος του Ναν είναι στη χώρα μας και έστειλε μήνυμα: «Αγαπώ την Ελλάδα»

Η σύντροφος του Ναν είναι στη χώρα μας και έστειλε μήνυμα: «Αγαπώ την Ελλάδα»

Sportal newsroom 18:20 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:29 - 29.05.2024

Ο Κέντρικ Ναν δεν είναι μόνος στη χώρα μας, καθώς έχει στο πλευρό του και τη σύντροφό του, η οποία έχει ήδη γοητευτεί από την Ελλάδα.

Ο μεγάλος στόχος για το ερχόμενο καλοκαίρι, στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού AKTOR είναι η παραμονή του Κέντρικ Ναν στα πράσινα και τα επόμενα χρόνια. Για το λόγο αυτό έχουν «τρέξει» ήδη οι διαδικασίες, προκειμένου ο Αμερικανός σκόρερ να παραμείνει κάτοικος Αθηνών.

Μάλιστα δεν είναι μόνος στα μέρη μας όλο αυτό το διάστημα. Αυτό γιατί έχει και παρέα, πέραν του παιδιού του, το οποίο λατρεύει. Η σύντροφός του, Μπλεν Μέκονεν, βρίσκεται στην Αθήνα, για να σταθεί στο πλευρό του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ήδη έχει εξερευνήσει τις γωνιές της Αθήνας.

Ο Ναν «δίκασε» τον Μπάλντγουϊν: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με παίκτη που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» (pic)
EUROLEAGUE

17:58 - 04.04.2024

Ο Ναν «δίκασε» τον Μπάλντγουϊν: «Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση με παίκτη που έχει μέσο όρο καριέρας 3 πόντους» (pic)

Ο Κέντρικ Ναν απάντησε στον Ουέιντ Μπάλντγουϊν και τις... αντιρρήσεις του παίκτη της Μακάμπι σχετικά με το εάν ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει και σχετικά ποσταρίσματα με τα μέρη στα οποία έχει επισκεφτεί, στέλνοντας το δικό της μήνυμα. «Αγαπώ την Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά, δείχνοντας πως νιώθει ήδη πάρα πολύ άνετα στα μέρη μας.

Το αν θα είναι οιωνός για το μέλλον του έμπειρου γκαρντ στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα φανεί στην πορεία, όμως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας Ναν δηλώνει ξεκάθαρα πως απολαμβάνει τη ζωή στη χώρα μας και νιώθει άνετα στην Αθήνα. Ο άλλοτε γκαρντ των Χιτ, των Λέικερς και των Ουίζαρντς, άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως η οικογένειά του παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του και λαμβάνει υπόψιν όσα του λένε οι δικοί του άνθρωποι. Κάτι που αναμένεται να συμβεί και το ερχόμενο καλοκαίρι, αναφορικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό AKTOR.