Απάντησε στους επικριτές του ο Τόμπσον: «Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση μου»

Απάντησε στους επικριτές του ο Τόμπσον: «Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση μου»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:37 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 27.02.2024

Ο Κλέι Τόμπσον μίλησε για τον νέο του ρόλο στους Ουόριορς, το μέλλον του με την ομάδα και τη σημασία που έχει για εκείνον να είναι υγιής.

Ο Κλέι Τόμπσον μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Athletic» για τον νέο του ρόλο στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς μετά την επιστροφή του από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός παρκέ για δύο χρόνια, έχοντας υποστεί ρήξη αχιλλείου και χιαστού.

Οι δηλώσεις του Κλέι Τόμπσον:

Για το αν η υποβάθμιση του ρόλου του αλλάζει κάτι στο μυαλό του για την ομάδα: «Θέλω να πω, πρέπει ακόμα να εξετάσεις όλες τις επιλογές σου, αλλά θα ήθελα πολύ να είμαι παίκτης των Ουόριορς για μια ζωή. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, έχω μερικά ακόμη χρόνια για να παίξω αυτό το παιχνίδι, οπότε θα απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο.

Για τη σημασία που έχει για εκείνον να είναι υγιής και αυτά που έχει καταφέρει με τους Ουόριορς: «Συνειδητοποιώ ότι βλέπω φως στο τέλος του τούνελ, [και] δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να παίξω μέχρι τα 40, φίλε. Αυτό ακούγεται πραγματικά κουραστικό. Τα πάω καλά. Νομίζω ότι τα καταφέρνω πολύ καλύτερα στο να μην βάζω την ταυτότητά μου στην απόδοσή μου, ειδικά μετά από 11 χρόνια μπάσκετ στο ΝΒΑ. Αυτό και μόνο είναι ένα απίστευτο επίτευγμα. Και το να είσαι εδώ έξω και να συνεχίζεις να παίζεις, να διασκεδάζεις και να είσαι υγιής, αυτό υπερισχύει κάθε μεγάλης ατομικής βραδιάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση μου, ακόμα και με όλους τους τραυματισμούς και όλα αυτά. Το επίπεδο στο οποίο είχαμε φτάσει είναι σπάνιο, οπότε ήταν φοβερό».

Τη φετινή σεζόν, ο Κλέι Τόμπσον έχει 16.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, και 3.2 ασίστ ανά παιχνίδι, ερχόμενος κατά κύριο λόγο από τον πάγκο.