Ουεμπανιαμά: Τον Φεβρουάριο έχει περισσότερα μπλοκ από έξι ομάδες του ΝΒΑ

Ουεμπανιαμά: Τον Φεβρουάριο έχει περισσότερα μπλοκ από έξι ομάδες του ΝΒΑ

Παναγιώτης Κατσαφάδος 18:13 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 26.02.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς τον Φεβρουάριο μετρά έως τώρα 38 τάπες, την ώρα που έξι ομάδες του NBA έχουν λιγότερες.

Μπορεί η σεζόν για τους Σαν Αντόνιο Σπερς (11-47 ρεκόρ) να μην εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο, ωστόσο ο σταρ της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς, Βίκτορ Ουεμπανιαμά, γράφει την δική του ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος σέντερ πραγματοποιεί μία ασύλληπτη σεζόν. Συγκεκριμένα, ο 20χρονος έχει μέσο όρο 20,7 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 3,3 τάπες ανά παιχνίδι.

Η αμυντικές επιδόσεις του είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Τον Φεβρουάριο, ο rookie του Σαν Αντόνιο, μετρά έως τώρα 38 μπλοκ την στιγμή που έξι ομάδες του NBA έχουν λιγότερες: Μπουλς, Κλίπερς, Κινγκς (36), Μπλέιζερς (30), Νικς (25), Χιτ (23).

Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα εντυπωσιακό στατιστικό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ουεμπανιαμά βρίσκεται στη πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ. Η συνολική απόδοση του 20χρονου σέντερ που είναι ο βασικός παράγοντας στις νίκες των Σπερς, έχει οδηγήσει έμπειρους παίκτες του NBA να τον θαυμάζουν και να προαναγγέλλουν το λαμπρό μέλλον του Γάλλου.

Πρόσφατα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον είχε αποθεώσει σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του All Star Game, τονίζοντας πως θα κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του και πως δεν θα υπάρξει όμοιός του.

Πέντε παίκτες τιμωρήθηκαν στο χάος που επικράτησε στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Χιτ
NBA

12:10 - 26.02.2024

Πέντε παίκτες τιμωρήθηκαν στο χάος που επικράτησε στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Χιτ

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην αναμέτρηση των Πέλικανς με τους Χιτ τα ξημερώματα του Σαββάτου, με παίκτες των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να τους επιβάλλεται αποκλεισμός για τις επόμενες αγωνιστικές.

Τα δείγματα που έχει έως τώρα δείξει ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά είναι εντυπωσιακά και απομένει να δούμε αν θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες που έχει δημιουργήσει.