Αμήχανοι οι Μπακς, έχασαν στο Κλίβελαντ χωρίς τον Γιάννη (vid)
i

Τζρου Χόλιντεϊ / © photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Αμήχανοι οι Μπακς, έχασαν στο Κλίβελαντ χωρίς τον Γιάννη (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 07:39 - 22.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:02 - 22.01.2023

Οι Καβαλίερς αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντόνοβαν Μίτσελ, αλλά εκμεταλλεύτηκαν το κενό που αφήνει η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και νίκησαν (114-102) τους Μιλγουόκι Μπακς με τον Ίβαν Μόμπλεϊ να κάνει ρεκόρ καριέρας.

Ο Τζρου Χολιντεϊ έχει σώσει την κατάσταση αρκετές φορές. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δηλαδή στα πέντε τελευταία ματς, ο 32χρονος γκαρντ έχει προσφέρει δύο νίκες στο Μιλγουόκι. Μία με τους Ιντιάνα Πέισερς και μία με τους Τορόντο Ράπτορς. 

Αυτή τη φορά όμως, ταξίδεψαν στο Κλίβελαντ και οι Καβαλίερς δεν αστειεύονται. Παρά το γεγονός ότι έπαιξαν και εκείνοι χωρίς τον κορυφαίο παίκτης του, Ντόνοβαν Μίτσελ, νίκησαν τους Μπακς με 114-102 και πλέον τους… απειλούν και στην κατάταξη. Με ρεκόρ 29-19 οι Ιππότες έχουν μόλις δύο ήττες παραπάνω από τα Ελάφια. 

Ο Ίβαν Μόμπλεϊ έκανε καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του. Κατ’ αρχάς ολοκλήρωσε την παρουσία του με 38 πόντους που αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον 21χρονο. Επίσης κατάφερε να έχει σπουδαία ποσοστά (19/25 δίποντα), ενώ είχε και 9 ριμπάουντ. 

Μαζί με τον Ντάριους Γκάρλαντ με τους 21 πόντους και τις 10 ασίστ… έκρυψαν την απουσία του Μίτσελ και επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από δύο ήττες από το Γκόλντεν Στέιτ και το Μέμφις. 

Για το Μιλγουόκι που η μεγάλη του αγωνία έχει να κάνει με το γόνατο του Greek Freak και το πότε θα είναι σε θέση να πιέσει τον εαυτό του στο παρκέ, ο Χόλιντεϊ σταμάτησε στους 28 πόντους, είχε και 10 ασίστ, ενώ ο Μπόμπι Πόρτις πρόσθεσε 23 πόντους και 11 ριμπάουντ.