Το φινάλε-θρίλερ στο Κλίπερς-Λέικερς και η μεγάλη εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς (vids)

ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το φινάλε-θρίλερ στο Κλίπερς-Λέικερς και η μεγάλη εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς (vids)

Χρήστος Τσάλτας 08:39 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 08:43 - 29.02.2024

Αδιανόητο θρίλερ στην Crypto.com Arena, με Κλίπερς και Λέικερς να τα δίνουν όλα και στο τέλος την ομάδα του Ντάρβιν Χαμ να φτάνει στη νίκη, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να μπαίνει σε beast mode.

Και στο τέλος νικάει ο ΛεΜπρόν! Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, φτάνουμε στις ειδικές καταστάσεις και τα πάντα κρίνονται από μια κλωστή, μια λεπτομέρεια, ο «βασιλιάς» είναι εκεί όχι μόνο για να δώσει τη λύση, αλλά και να πάρει τη νίκη για την ομάδα του.

Το έπραξε για ακόμα ένα βράδυ, σε παιχνίδι με πολύ υψηλή απαίτηση, όπως ήταν το ντέρμπι του Λος Άντζελες, ανάμεσα σε Κλίπερς και Λέικερς. Ο Bron ήταν ασταμάτητος σε όλο το παιχνίδι, όμως στην τέταρτη περίοδο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του. Διότι στο διάστημα αυτό μέτρησε 19 από τους 34 πόντους του, με τους Λέικερς να φτάνουν σε νίκη-δήλωση.

Όλα αυτά σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Οι Κλίπερς έβγαλαν πλουραλισμό επιθετικά, με τον Καουάι Λέοναρντ ως σημείο αναφοράς. Αυτό όμως δεν αρκούσε στην ομάδα του Τάιρον Λου. Ο ΛεΜπρόν είχε κέφια και ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα άφηνε την ευκαιρία για νίκη να πάει χαμένη. Όπως και έκανε.

Δείτε πώς τελείωσε η αναμέτρηση στο Λος Άντζελες, που βρήκε νικητές τους Λέικερς.

Παρακάτω δείτε τη σπουδαία εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, που έβαλε στα... καλάθια την άμυνα της ομάδας του Τάρον Λου.