Το σχόλιο της συζύγου του Σλούκα για την πρόκριση στο Final 4: «Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα»

Το σχόλιο της συζύγου του Σλούκα για την πρόκριση στο Final 4: «Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα»

Sportal newsroom 18:51 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 04:39 - 20.05.2024

O Κώστας Σλούκας ετοιμάζεται για το 11ο Final 4 της καριέρας του και η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, έστειλε το δικό της μήνυμα για την εξέλιξη αυτή.

Ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στο Game 5 της σειράς κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με το τελικό 81-72 να στέλνει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν στο Final 4 του Βερολίνο, επιστρέφοντάς στο μεγάλο ραντεβού τίτλου μετά από 12 χρόνια. Μια εξέλιξη η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα στα ενδότερα της ομάδας.

Ο Κώστας Σλούκας ετοιμάζεται για το 11ο Fianl 4 της καριέρας του, με τρίτη διαφορετική ομάδα, γεγονός που τον καθιστά ως έναν εκ των legends της διοργάνωσης, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ έκανε τη μετάβαση από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό και στην πρώτη σεζόν του στα πράσινα έγραψε χρυσή σελίδα, κάτι που πανηγύρισε έξαλλα. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι δικοί του άνθρωποι.

Η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού, παρακολούθησε δια ζώσης την αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πανηγύρισε με τον τρόπο της. Μάλιστα έστειλε το δικό της μήνυμα, με το πέρας του αγώνα, με αφορμή την 11η παρουσία του Έλληνα πλέι μέικερ σε Final 4.

«Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.