Ξέσπασε στους παίκτες του ο Ομπράντοβιτς: «Είστε ηθοποιοί, γ@@@ δεν παίζετε!» (vid)

Ξέσπασε στους παίκτες του ο Ομπράντοβιτς: «Είστε ηθοποιοί, γ@@@ δεν παίζετε!» (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 00:45 - 06.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:01 - 06.10.2023

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε τους παίκτες του πολύ... soft στην άμυνα και όπως συνηθίζει ξέσπασε σε ένα τάιμ άουτ!

Η Παρτίζαν ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στη φετινή Euroleague από τη Μακάμπι στο Ισραήλ αφού είδε τους γηπεδούχους από το ξεκίνημα του αγώνα να καθοδηγούνται από τον... σεληνιασμένο Λορέντζο Μπράουν.

Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν βρήκαν τον τρόπο να σταματήσουν τον επιθετικό οίστρο των αντιπάλων τους και μοιραία γνώρισαν την ήττα, αφού ειδικά στην άμυνα παρουσιάστηκαν πολύ... χαλαροί!

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Ζοτς, ο οποίος κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ ξέσπασε προς τους παίκτες του και τους έβαλε τις φωνές.

Ο Σέρβος κόουτς που είναι γνωστός άλλωστε για τα ξεσπάσματά του, έλεγε στους παίκτες του με έντονο ύφος ότι δεν είναι καλαθοσφαιριστές, αλλά... ηθοποιοί!

Ο Ερνάνγκομεθ έστειλε μήνυμα στην Euroleague και η Μπάρτσα διέλυσε την Εφές!
EUROLEAGUE

23:13 - 05.10.2023

Ο Ερνάνγκομεθ έστειλε μήνυμα στην Euroleague και η Μπάρτσα διέλυσε την Εφές!

Η επιστροφή του Ουίλι Ερνάνγκομεθ στα ευρωπαϊκά παρκέ ήταν εμφατική. Ο Ισπανός σέντερ σημείωσε 18 πόντους κόντρα στην Εφές και οδήγησε την Μπαρτσελόνα σε νίκη με σκορ 91-74 στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φετινή Euroleague. Θετικό ντεμπούτο και για τον Τζαμπάρι Πάρκερ, ο Λάρκιν έκανε νταμπλ νταμπλ όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει το μοιραίο για τους Τούρκους.

Δείτε στο βίντεο το απίστευτο ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς: