Πρωτοφανές ξύλο στο Γκόλντεν Στέιτ ανάμεσα σε οπαδούς των Ουόριορς και των Κινγκς (vid)
i

printscreen

Πρωτοφανές ξύλο στο Γκόλντεν Στέιτ ανάμεσα σε οπαδούς των Ουόριορς και των Κινγκς (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:22 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 22.04.2023

Λίγο μετά το τρίτο ματς της σειράς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Σακραμέντο Κινγκς, φίλαθλοι μεταμορφώθηκαν σε... έκρυθμους οπαδούς και άργησαν να ανταλλάζουν κλωτσιές και μπουνιές.

Η σειρά των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Σακραμέντο Κινγκς δεν έχει τα... ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά των τοπικών ντέρμπι. Πρόκειται βέβαια για δύο ομάδες της Καλιφόρνιας, αλλά αυτό από μόνο του δεν μεταφράζεται σε μίσος (ή έστω έχθρα), όπως συμβαίνει σε αντίστοιχες μονομαχίες ομάδων της ίδιας πόλης στα γήπεδα της Γηραιάς Ηπείρου. 

Σε αυτή τη συνθήκη βέβαια πρέπει να υπολογίσει κανείς πως η Καλιφόρνια δεν είναι σαν το Βελιγράδι, Θεσσαλονίκη ή Μπουένος Άιρες. Είναι μία αχανής περιοχή που ξεκινάει από το τέλος του Όρεγκον μέχρι την αρχή του Μεξικού. 

Ο Τζούλιους Ραντλ κάρφωσε στα... μούτρα του Τζάρετ Άλεν και βρέθηκε στην κορυφή του Top-10
NBA

12:44 - 22.04.2023

Ο Τζούλιους Ραντλ κάρφωσε στα... μούτρα του Τζάρετ Άλεν και βρέθηκε στην κορυφή του Top-10

Τρία ματς που δημιούργησαν δεκάδες όμορφες στιγμές συνέθεσαν τα δέκα καλύτερα highlights της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου (22/4) με τον Τζούλιους Ραντλ των Νιου Γιορκ Νικς να... κατακτά το Νο 1.

Παρόλα αυτά, έξω από το Chase Center του Σαν Φρανσίσκο, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της πρώτης νίκης των Ουόριορς στη σειρά με τους Σακραμέντο Κινγκς που προηγούνται με 2-1 πλέον, οι φίλαθλοι των δύο ομάδων μεταμορφώθηκαν σε... οπαδούς. Φεύγοντας από την εγκαταστάσεις συναντήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο και ξαφνικά άρχισαν να ανταλλάζουν κλωτσιές και μπουνιές. 

Βέβαια, δύο σεκιουριτάδες ήταν αρκετοί για να σταματήσουν την σύρραξη που απ' ότι φαίνεται και στο βίντεο αφορά κυρίως την επίθεση δύο ανδρών που φοράνε μπλούζες των Σακραμέντο Κινγκς.