Ο Τζούλιους Ραντλ κάρφωσε στα... μούτρα του Τζάρετ Άλεν και βρέθηκε στην κορυφή του Top-10

Τζούλιους Ραντλ

i

© photo by Eric Espada / Getty Images / Ideal Images

Ο Τζούλιους Ραντλ κάρφωσε στα... μούτρα του Τζάρετ Άλεν και βρέθηκε στην κορυφή του Top-10

Γιώργος Γαβριλάκης 12:44 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:49 - 22.04.2023

Τρία ματς που δημιούργησαν δεκάδες όμορφες στιγμές συνέθεσαν τα δέκα καλύτερα highlights της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε το ξημέρωμα του Σαββάτου (22/4) με τον Τζούλιους Ραντλ των Νιου Γιορκ Νικς να... κατακτά το Νο 1.

Όταν ο Τζάρετ Άλεν τον χτύπησε αντιαθλητικά τον Τζούλιους Ραντλ κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού ανάμεσα στους Νικς και τους Καβαλίερς, ο τελευταίος είχε υποσχεθεί ότι θα δώσει την... απάντησή του όταν η σειρά μεταφερθεί στο Madison της Νέας Υόρκης. 

Κράτησε την υπόσχεσή του! Βέβαια, δεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης που έδωσε το προβάδισμα (2-1) στην ομάδα του. Δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ (Μπράνσον), ούτε ο δεύτερος (Μπάρετ). Τελείωσε το ματς μόλις με 11 πόντους, αλλά δεν άφησε... ατιμώρητο τον σέντερ των Καβαλίερς. 

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου έκοψε στο καλάθι, ο Τζέιλεν Μπράνσον τον είδε εγκαίρως (όχι που δεν θα τον έβλεπε...) του έδωσε τη μπάλα και ο Ραντλ κάρφωσε δυναμικά στο πρόσωπο του Άλεν, ο οποίος άπλωσε τα τεράστια χέρια του, αλλά δεν είχε καμία... τύχη. Αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της αγωνιστικής, αλλά όχι η μόνη εντυπωσιακή. 

Άλλωστε, τις βραδιές του αγωνίζονται οι Τίμπεργουλβς οι εμπνεύσεις του Άντονι Έντουαρντς είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Αυτή τη φορά ο νεαρός φόργουορντ δημιούργησε τη δεύτερη καλύτερη στιγμή, ξεκινώντας με ένα εντυπωσιακό μπλοκ στην άμυνα και στην άλλη πλευρά του γηπέδου ολοκλήρωσε το έργο του με ένα ασταμάτητο eurostep με θύμα τον Νίκολα Γιόκιτς. 

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το top-10 του ΝΒΑ...