Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό μας, ήθελε τη νίκη για την 2η θέση και την πήρε»

Πάμπλο Λάσο

i

©Intime

Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό μας, ήθελε τη νίκη για την 2η θέση και την πήρε»

Ηλίας Λαλιώτης 00:46 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 06:25 - 15.05.2024

Ο Παναθηναϊκός πέρασε με νίκη από το Μόναχο και την έδρα της Μπάγερν και μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Γερμανών, Πάμπλο Λάσο, έβγαλε το καπέλο του στους «πράσινους».

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Παναθηναϊκού από το Μόναχο και την έδρα της Μπάγερν. Οι πράσινοι πλέον κρατούν τη 2η θέση στα χέρια τους, αφού θέλουν νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Άλμπα ώστε να τερματίσουν πίσω μόνο από τη Ρεάλ και ο προπονητής των Βαυαρών, Πάμπλο Λάσο, τους έβγαλε το καπέλο.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Ισπανός κόουτς έκανε αυτοκριτική, μίλησε για τη φετινή σεζόν της Μπάγερν, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον σεβασμό της Μπάγερν.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Ήθελαν το ματς και ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς για να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας και την 2η θέση. Για εμάς είναι απογοητευτικό σίγουρα. Δεν καταφέραμε όλη την χρονιά να βρούμε το μονοπάτι για τα Play Off, ούτε για τα play in, αλλά για να πούμε κάτι. Και σήμερα είχαμε κάτι καταστάσεις στις οποίες εμφανιστήκαμε πιο... μικροί. Σαν προπονητής δεν μπορώ να ρίξω το φταίξιμο στους παίκτες, γιατί προσπάθησαν σε όλη την χρονιά. Αλλά δεν μπορέσαμε. Σε όλη την χρονιά είχαμε καταστάσεις με το τι θα γινόταν αν κι αν κι αν. Έτσι δεν κάνεις τίποτα. Τελείωσε. Η ομάδα προσπάθησε. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για τα πλέι οφ στο γερμανικό πρωτάθλημα και να ανακάμψουμε», είπε αρχικά ο Λάσο.

«Στο παιχνίδι είχαμε καλές και κακές στιγμές. Αλλά στο τέλος δεν μπορέσαμε να παίξουμε επιθετικά σωστά και μας πλήγωσαν παίκτες όπως ο Χουάντσο και ο Βιλντόζα. Άνοιξαν το ροτέισον, ήρθε και ο Ναν. Ξέραμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχουν τον σεβασμό μας», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής.