Μέξας: «Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, να μείνουμε ταπεινοί»
i

©InTime

Μέξας: «Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα, να μείνουμε ταπεινοί»

Γιάννης Πάλλας 23:59 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 05.02.2024

Ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί του Αμαρουσίου

Στη σημασία της νίκης επί του Αμαρουσίου στάθηκε ο προπονητής του Λαυρίου Κώστας Μέξας, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

«Παίζαμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δυστυχώς τα λάθη μας στην επίθεση οδήγησαν σε πολύ κακές επιστροφές και το Μαρούσι που είναι καλή ομάδα στο ανοικτό γήπεδο και οι ψηλοί της τρέχουν τρομερά, αυτό είναι κάτι που μας πλήγωσε πολύ» υποστήριξε ο τεχνικός της ομάδας της Λαυρεωτικής.

Και πρόσθεσε: «Στο τέλος τα δυο τρίποντα του Ζάρα και το ένα του Χόρχλερ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο όπως και η άμυνα μας και πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη η οποία μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Στη συνέχεια ο Κώστας Μέξας εστίασε στην πρόοδο της ομάδας του ειδικά την τελευταία περίοδο. «Παίζουμε αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα περίπου έναν μήνα και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους αξίζει η νίκη 100% γιατί έδειξαν χαρακτήρα, αλλά πρέπει να μείνουν ταπεινοί και να συνεχίσουμε» επισήμανε.