Μετράει αντίστροφα ενόψει Μούρθια η ΑΕΚ με στόχο την αντίδραση

Μετράει αντίστροφα ενόψει Μούρθια η ΑΕΚ με στόχο την αντίδραση

Χρήστος Τσάλτας 20:18 - 05.02.2024

Σε ρυθμούς BCL κινείται η ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Μούρθια το απόγευμα της Τρίτης (06/02, 19:30) στο κλειστό των Λιοσίων, με φόντο την πρώτη νίκη στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στην Μούρθια είναι οριακό για την ΑΕΚ. Η Ένωση θέλει να παραμείνει... ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στην οκτάδα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» θα κυνηγούν κάτι παραπάνω από ένα θαύμα για να διατηρηθούν ζωντανοί στον όμιλο.

Η προετοιμασία, με το πέρας του αγώνα στη Ρόδο ήταν σύντομη για την Ένωση, που δεν μένει σε όσα έγιναν στο παιχνίδι του Σαββάτου. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και διαδοχικές και στην ΑΕΚ δεν μπορούν να σκεφτούν όσα έγιναν. Αντιθέτως, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο «τελικός» απέναντι στην Μούρθια, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της σεζόν.

Ο Ηλίας Ζούρος και οι παίκτες του έχουν κατανοήσει πλήρως το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, αλλά και το «πρέπει» που υπάρχει για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Κάτι που έχει πεισμώσει άπαντες ώστε να βγάλουν αντίδραση για την πολύ άσχημη εικόνα των τελευταίων ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό προβλήματα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχουν. Οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι στη Ρόδο είναι ετοιμοπόλεμοι για την αναμέτρηση με την Μούρθια, όπου η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στον ορίζοντα για την ΑΕΚ. Η προετοιμασία για το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τρίτης (06/02) με μια προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ώστε ο Ηλίας Ζούρος να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση για το κομβικό παιχνίδι των Λιοσίων.