Λιμνιάτης: «Το πρώτο ματς που στο ‘’πρέπει’’ δεν ανταποκριθήκαμε»
i

©InTime

Λιμνιάτης: «Το πρώτο ματς που στο ‘’πρέπει’’ δεν ανταποκριθήκαμε»

Γιάννης Πάλλας 23:25 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 05.02.2024

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Λιμνιάτης δεν έκρυψε την στενοχώρια του για την ήττα από το Λαύριο

Στο άσχημο πρώτο 10λεπτο με το Λαύριο και στην αδυναμία να ανταποκριθεί η ομάδα του στο «πρέπει» του αγώνα, αναφέρθηκε ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Λιμνιάτης.

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του και στον κόουτς Κώστα Μέξα που έχει τον απόλυτο σεβασμό μου ως προπονητής. Ήταν ένα ματς που είχε ‘’πρέπει’’ για μας και είναι το πρώτο ματς που στο ‘’πρέπει’’ δεν ανταποκριθήκαμε. Είναι ξεκάθαρο, ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς, ενώ τονίσαμε ότι πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά, το πρώτο 10λεπτο για μας ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ήταν και το μοναδικό δεκάλεπτο που δεχθήκαμε πάνω από 20 πόντους, με επιμέρους σκορ 14-23. Στα άλλα έχουμε δεχθεί κάτω από 20 πόντους» ήταν το πρώτο σχόλιο του τεχνικού της ομάδας των «βορείων προαστίων».

Και συνέχισε: «Στο δεύτερο δεκάλεπτο αντιδράσαμε και περάσαμε μπροστά, αλλά εκεί που το Λαύριο δεν είχε την ψυχολογία με το μέρος του κατάγφερε να δημιουργήσει καινούργιο πλεονέκτημα στο ημίχρονο και στη συνέχεια να κυνηγάμε στο σκορ. Αν δούμε τους αριθμούς σε ματς που έχουμε 25 ασίστ και 11 λάθη, με 29 πόντους στον αιφνιδιασμό μπορείς να αντιληφθείς ότι υπήρχε μια άλλη εικόνα στο ματς χωρίς να ξέρεις το σκορ. 

Ωστόσο, όταν δούμε τα 2/16 τρίποντα που έχουμε και είναι η πολλοστή φορά που σουτάρουμε πολύ άσχημα όπως και στην Καρδίτσα αυτό μας στοίχισε. Και σήμερα κόστισε καθώς το Λαύριο είχε 9/28 τρίποντα, ενώ εμείς είχαμε 2/16 τρίποντα συν το γεγονός ενώ έχουμε επικεντρωθεί στο στοιχείο που έχει το Λαύριο με τα επιθετικά ριμπάουντ όπως ο Μουρ και ο Χόρχλερ πήραν τελικά 15 επιθετικά ριμπάουντ».

Και ο Γιώργος Λιμνιάτης, κατέληξε: «Επομένως στην εξίσωση του παιχνιδιού το Λαύριο έχει δέκα κατοχές παραπάνω. Είναι λογικό σ’ αυτή την περίπτωση ότι δεν είσαι αυτός που θα κερδίσει το παιχνίδι. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο...».