Απέρριψε το opt-out και ανανέωσε με τους Κλίπερς ο Λέοναρντ

Κουάι Λέοναρντ

i

© photo by Stacy Revere / Getty Images / Ideal Images

Απέρριψε το opt-out και ανανέωσε με τους Κλίπερς ο Λέοναρντ

Ο Καουάι Λέοναρντ αποφάσισε να ανανεώσει με τους Κλίπερς απορρίπτοντας το opt-out που περιλάμβανε το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Οι Κλίπερς ανανέωσαν τον Καουάι Λέοναρντ που είναι από τα βασικά γρανάζι της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Λος Άντζελες ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λέοναρντ χωρίς να διευκρινίζει τη διάρκεια ούτε τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.

Ο Λέοναρντ ή αλλιώς «Klaw» βρίσκεται στον τρίτο χρόνο ενός τετραετούς συμβολαίου που είχε υπογράψει με τους Κλίπερς για 176 εκατομμύρια δολάρια με οψιόν για την τέταρτη σεζόν. Ο Καουάι είχε την επιλογή του opt-out και της αναζήτησης νέας ομάδας στην επερχόμενη offseason αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στους Κλίπερς.

Έχοντας ανανεώσει τον Καουάι Λέοναρντ, η ομάδα από το Λος Άντζελες θέλει να ανανεώσει και τον Πολ Τζόρτζ, ενώ στο ρόστερ της υπάρχει και ο Χάρντεν, φτιάχνοντας έτσι μία τριάδα... φωτιά. 

Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο που... ξεσήκωσε τον Γιάννη - Η ανάρτηση του αδελφού του και σούπερ σταρ του NBA (vid)
NBA

12:19 - 10.01.2024

Η τάπα του Κώστα Αντετοκούνμπο που... ξεσήκωσε τον Γιάννη - Η ανάρτηση του αδελφού του και σούπερ σταρ του NBA (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το που είδε την τάπα του αδελφού του Κώστας στο ματς του Παναθηναϊκού με την EuroLeague του αφιέρωσε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο 32χρονος φόργουορντ έχει χάσει μόλις 4 παιχνίδια έως τώρα αυτή τη σεζόν με τους Κλίπερς και έχει μέσο όρο 23,8 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά ματς. Μάλιστα, η ομάδα του είναι από τις πιο φορμαρισμένες στο NBA, έχοντας ρεκόρ 23-13, κάτι στο οποίο έπαιξε καθοριστικό ρόλο το trade για τον Τζέιμς Χάρντεν.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τετάρτης